Zâmbete și bucurie la final de an școlar, în comuna Feldru

-A A +A

Zâmbete și bucurie la final de an școlar, în comuna Feldru
  Vineri, a sunat clopoțelul pentru ultima dată în acest an pentru unitățile de învțământ arondate Liceului Tehnologic Feldru. Ca la fiecare sfârșit de an școlar, cadrele didactice au tras linie pentru a vedea rezultatele acestei perioade, iar cei mai buni elevi și-au primit ”darurile” în cadrul festivității de premiere.

  Festivitatea de încheiere a anului şcolar a adunat împreună , pentru sărbătorirea acestui eveniment un număr mare de elevi, cadre didactice, părinţi și bunici. Activitatea s-a desfășurat în curtea Școlii Gimnaziale și a fost deschisă de directorul școlii, profesorul Călin Sbîrciu, care a felicitat cadrele didactice pentru dăruirea de care au dat dovadă, elevii pentru rezultatele dobândite de-a lungul anului şcolar, părinţii şi bunicii pentru implicarea în viaţa școlii.

  ”Dragii noștri elevi, suntem mândri cu toții de rezultatele deosebite obținute la învățătură, la concursurile și competițiile școlare și extrașcolare. Fiecare distincție demonstrează că sunteți deosebiți”, a spus profesorul Călin Sbîrciu.

  La rândul ei, directorul adjunct - profesoara Claudia Boar a declarat: ”Vreau să le mulțumesc colegilor mei, dascălilor acestei unități de învățământ pentru eforturile depuse în acest an școlar, mulțumesc elevilor pentru eforturile depuse și, nu în ultimul rând, aș vrea să le mulțumesc părinților, care au fost mereu alături de școală în toate acțiunile intreprinse. Felicitări, încă o dată, tuturor !”.

  Printre flori, profesori şi părinţi, elevii meritoși au fost felicitați pentru rezultatele dobândite, li s-au înmânat diplome și cărți. În acest cadru, cu emoție și bucurie şi-au luat rămas bun de la anul şcolar 2017 – 2018.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Cata emotie si cata bucurie pentru parintii copiilor studiosi ... si cata dezamagire va fi cand acestia termina studiile si cand efectiv nimeni nu-i vor angaja nicaieri , pentru ca inafara unor meserii pentru care nu trebuie nu stiu ce " scoala " , efectiv, facultatile pot fi desfiintzate, indiferent in ce domenii ... si lasate doar "scolile de meserii " ale anilor 1920 - 1970 ... Pentru ce atata " scoala " ca sa devii " pastor, cioban , potcovar, vacar sau porcar in sat " ?
  Se fac cheltuieli enorme , nervi, sperantze, idealuri si proiecte de viitor, care la orizont nu lasa decat UN GUST AMAR TUTUROR ( parinti si copii in egala masura ) !

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close