60 de liceeni de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” au ajuns în Parlament

-A A +A

60 de liceeni de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” au ajuns în Parlament
 Invitația le-a fost făcută de deputatul Cristina Iurișniți, cea care le-a fost și ghid unui număr de 60 de elevi cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”. Potrivit celor spuse de Iurișniți, a fost vorba de o lecție de democrație.

”O lecție de democrație, prin accesul în sălile impozante ale Camerei Deputaților cu explicații și cifre. Am vizitat sala de ședințe, dar și sala grupului Parlamentar USR. Deputați pentru câteva minute, liceenii mi-au reconfirmat ceea ce știam foarte bine ca profesor de peste 20 de ani, că totul pornește de la Educație!”, spune Iurișniți.

Elevii au primit în dar câte o ”Constituție” a României, ei fiind însoțiți în acest periplu parlamentar de profesorii Aurelia Haruta, Nicoleta Butuza și Monica Strungar.

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

Daaaa... si ma rog frumos, acolo sa vada ( sau au vazut ) ce ?
Probabil felul cum "astia " dorm acolo, se uita si se joaca in timpul sedintelor de lucru cu telefonul mobil si cu laptop-urile ... , cum voteaza la 2-3-4 maini... cand colegii lor efectiv nu se duc la serviciu si cum fix " invers " ii doare ca dupa terminarea scolilor , chiar " sefi de promotie " sa fie ...( in sensul ca emineti la invatzatura fiind... ) cand termina facultatea sau orice scoala ... efectiv trebuie sa " fuga " din Romania si sa plece " pe usa din dos " ... cat vad cu ochii sa-si caute un serviciu in Europa sau America... ptr ca aici la noi, din cauza calificarilor cu " pune x-ul " , a nemsugurilor si pilelor ... efectiv copiii nu-si gasesc nici un rost in viatza ...
Asa domnilor, duceti-i sa vada unde pe guvernantii nostrii scumpi si dragi, ii doar fix in c*r de ei , dupa ce termina scolile si ne miram cine dr.acu ne-or mai da noua pensiile in viitor .

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close