Intersecția ”morții” dintre Șintereag și Blăjenii de Jos face noi victime. Tot astăzi o mașină s-a răsturnat la Piatra Fântânele

-A A +A

Intersecția ”morții” dintre Șintereag și Blăenii de Jos face noi victime. Tot astăzi o mașină s-a răsturnat la Piatra Fântânele
Un număr de șapte persoane și două autoturisme au fost implicate în urmă cu puțin timp într-un accident rutier produs pe DN 17, la intersecția dintre Șintereag și Blăjenii de Jos. În urma impactului, mai multe victime au rămas încarcetare, două dintre acestea fiind minori printre care și o fetiță de doi ani. La UPU au ajuns două victime, fiind vorba de doi bărbați dar și fetița de doi ani, toți prezentând politraumatisme.

 

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

Ar trebui montate niste indicatoare suplimentare de avertizare a prezentei acestei intersectii, care de altfel, este cu vizibilitate buna. Nu pricepem cum se pot coliziona acolo doua autovehicule, daca soferii acestora nu sunt niste tembeli si prostalai sadea !

imaginea utilizatorului Raul

Desigur, regretam cu totii cand citim zilnic aceste titluri, aceste numere..Soferii romani sunt rar de egalat in Europa in privinta circulatiei preventive si politetii:Cluj-fata garii...sa ies din parcare cu spatele....nici o sansa!Claxoane de la toate categoriile de soferi!!Incerc sa "fortez" cersind parca, franand brusc...nimic!!ma ocolesc toti si se uita de parca as fi martian verde!!N-ar trebui sa franeze, doar sa nu mai accelereze de la 15 metri, eu pot tasni!
Brasov-catastrofa!Suceava-in zona centrala-nici o sansa!Constanta-la fel! ce sa mai zic de iesire de pe un drum neprioritar!
Si circula romanul prin lumea asta larga, gaseste loc de parcare intr-o coloana parcata la bordura,incetinesc cu avariile,semnalizez dreapta,marsarier si ma vad parcat in 6-7 secunde timp in care ceilalti asteapta fara sa claxoneze!!!!! ca doar si ei fac asta!Ce-i face diferiti pe AIA?--ATITUDINEA!
Am trecut spre Moldova prin intersectia aceea, era sa fiu plesnit rau de tot, pentru ca o soferita s-a hotarat sa iasa cand aveam mai putin de 25 metri pana la ea si bineinteles i-a "murit"ambreiajul!Am apucat sa fac brusc stanga pe drumul de unde a iesit ea ca sa scap!Se pot monta alarme,becuri si beculete, sirene si toate semnele suplimentare,toate inutile pentru cei iresponsabili!Viata a dovedit-o din pacate...

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close