Foarte tare! Bunici năsăudene, pe podiumul de modă

-A A +A

Foarte tare! Bunici năsăudene, pe podiumul de modă
  Frumuseţea vine din interior şi nu ţine de vârstă, kilograme sau înălţime. Asta au vrut să demonstreze, reușind pe deplin, un grup de năsăudence de vârsta a treia, protagoniste ale unei prezentări de modă inedite pentru „orașul academicienilor”, duminică după-amiază.
  Organizat de Iulia Ionela Dragu, de la asociația bistrițeană „Mereu Împreună”, evenimentul s-a desfășurat sub genericul „Beauty 40+”, în grădinile și sala de festivități a Muzeului Grăniceresc Năsăudean, în ținute create de talentata Isabela Găitan, la reușită contribuind și vestitul hairstylist Vlad Nășcuțiu. Cele mai răsfățate au fost bunicile Nina Vlașin, Ana Spiridonică, Iolanda Bodea sau Angela Ursu, care au lăsat prejudecățile deoparte și au defilat pe podium exact ca modelele profesioniste.
  A fost un moment unic în viață să fii parte la o prezentare de modă, cu o superbă colecție, și să formezi o echipă, bazată pe prietenie și respect reciproc”, s-a destăinuit respectata profesoară de istorie Ana Spiridonică.
  Aprecierile publicului au fost la superlativ.
  A fost o experiență frumoasă și pentru cei din public. O oră și jumătate am fost delectați și deconectați din cotidian. Ne-am acordat timp pentru noi, pentru prieteni, pentru familie, pentru relaxare, într-un ambient absolut minunat. Cred că ar trebui să repetăm mai des aceste lucruri frumoase, pentru o comunitate unită”, a fost părerea Danei Cosma-Someșan.
  Concluziile au fost trase de Iulia Ionela Dragu: „Mă bucur că am putut să desfășor acest proiect de suflet al meu la Năsăud, alături de oameni minunați, un eveniment rafinat și elegant, dedicat în exclusivitate feminității. Impresionată de succesul evenimentului, mă gândesc să revin la Năsăud și cu alte proiecte distinse”.
  poze: Emilian Puițău

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (13 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close