Aparatură nouă pentru spitalul din Năsăud

-A A +A

Aparatură nouă pentru spitalul din Năsăud
  De câteva zile, Spitalul Orășenesc „Dr. George Trifon” din Năsăud dispune de un aparat complex de ultimă generaţie, constând într-un sistem de video-endoscopie şi un video-colonoscop, care poate fi utilizat atât în scop de diagnostic, cât şi pentru tratamentul şi profilaxia hemoragiilor digestive superioare, ceea ce se constituie într-o premieră pentru unitatea medicală. Cu ajutorul acestui aparat, medicii de aici pot diagnostica toată patologia digestivă, de la ulcer până la cancer de colon. Totodată, după cum am aflat de la managerul Daniel Marcu și directorul medical Nicolae Stan-Iuga, de dată recentă în dotarea spitalului au mai intrat două EKG-uri performante și două ecografe de tip Doppler, investiții asigurate din veniturile proprii ale spitalului. Urmează ca, în curând, prin intermediul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară, să fie dotată cu aparatură de ultimă generație și Camera de Primire Urgențe.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4.7 steluţe (7 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close