Condamnarea lui Liviu Dragnea face valuri şi în BN! Află reacţia politicienilor bistriţeni: PNL, PMP, ALDE

-A A +A

Condamnarea lui Liviu Dragnea face valuri şi în BN! Află reacţia politicienilor bistriţeni: PNL, PMP, ALDE
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman în legătură cu angajarea în această instituţie a două persoane care de fapt lucrau pentru organizaţia PSD. Decizia nu este definitivă.

Robert Sighiartău, secretar general PNL: „ Liviu Dragnea trebuie să-și dea demisia din toate funcțiile publice pe care le ocupă. România nu mai poate fi sufocată de un individ și de clanul său dominant al cărui singur scop este să-și scape pielea subordonând instituțiile statului român și interesele tuturor cetățenilor”.

Ioan Ţintean, vicepreşedinte ALDE: „Trebuie spus faptul că este o decizie în primă instanță, ceea ce înseamnă că Liviu Dragnea se bucură în continuare de prezumția de nevinovăție, valabilă până în momentul unei decizii definitive a instanței.

Ionuţ Simionca, vicepreşedinte PMP: „ Liviu Dragnea nu mai poate rămâne în fruntea Camerei Deputaților după ce a primit această condamnare, chiar și în primă instanță. PSD-ul trebuie să se trezească din fundatura în care a intrat și să renunțe, fără ezitare, să mai stea la mâna unui politruc care vrea cu orice preț toată puterea. România nu poate avea în fruntea țării pe cel de-al 3-lea om în stat cu două condamnări”.

Vasile Silaşi (secretar general PNL BN): Liviu Dragnea trebuie să-și dea demisia din toate funcțiile publice pe care le ocupă. De un an și jumătate gruparea lui Dragnea încearcă să răstoarne ordinea instituțională și constituțională a acestui stat, călcând în picioare valorile democratice și angajamentele strategice ale României”.

 

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

Pai, care sa fie reactia, alta decat sa-l vada nu doar destituit si inlocuit ci si baga la zdup ?! Este firesc sa fie aceasta dorintza, pentru ca efectiv le " sta in gat " si nu numai lor ...
Problema este ca in locul lui Dragnea, in nici un caz nu va fi numit , altul decat tot de la cei aflati la butoane, asa ca degeaba se mai tot strofoca si tot solicita anual cate o " alegere anticipata " , pentru ca cel putin aceasta legislatura asa se va petrece ... !

imaginea utilizatorului Vizitator

Este adevarat ca Dragnea ar trebui "pus pe tusa " ... dar trebuie sa inteleaga toti cei din opozitie ca momentan, PSD-ALDE a castigat legal alegerile si nu putem urla si striga-n drum la nesfarsit, in speranta ca din banii publici, o sa tragem noi cate o "alegere anticipata " pentru fiecare partiduletz caruia nu-i place cine si cum guverneaza .
Oricum, in locul lui Dragnea ... va fi numit tot unul din actuala putere, asa ca HO! PUNCT ! OPRITI-VA CA ZBIERATI DEGEABA si va raciti gura de pomana . Stiti bine ce 2 mardeli au luat bucurestenii de la mineri... cand tot asa au urlat in drum pana a burzulit toata tzara si " ptiu...puschea pe limba " !

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close