PSD Bistriţa-Năsăud rămâne alături de Liviu Dragnea: „La greu se arată caracterele și noi nu suntem nici lași, nici nu abandonăm atâtea speranțe puse în noi!”

-A A +A

PSD Bistriţa-Năsăud rămâne alături de Liviu Dragnea: „La greu se arată caracterele și noi nu suntem nici lași, nici nu abandonăm atâtea speranțe puse în noi!”
PSD Bistriţa-Năsăud a ieşit în această seară cu un comunicat de presă în care reiterează sprijinul acordat preşedintelui Liviu Dragnea: „ Acest partid a trăit multe în existența sa. Ne-am bucurat de fiecare împlinire și nu au fost deloc puține. Și nu ne referim doar la victoriile electorale, ci la fiecare decizie și măsură bună pentru oameni pe care le-am dus la bun sfârșit. Ne-am întristat și am suferit la fel, de multe ori, în existența noastră. Și nu doar pentru înfrângeri în alegeri. Asta contează cel mai puțin, pentru că poporul are mereu dreptate și cei care facem politică știm acest lucru. Am trăit toate acestea, bune și rele, împreună cu toți membrii noștri. Cu sutele de mii și cu milioanele de alegători ce au avut încredere în noi.
A venit, din nou, un moment greu pentru PSD. Pe care îl vom depăși tot împreună. Secretul acestui partid a fost mereu solidaritatea dintre noi. Oricât au încercat unii și alții să ne dezbine, mereu am stat împreună. Oricâtă ură se revarsă asupra noastră, pentru a destructura cel mai mare partid al României, noi trebuie să rămânem împreună. Este evident că în acest moment adversarii noștri vor dori să profite de ceea ce se întâmplă cu președintele Liviu Dragnea. Au depus moțiune de cenzură exact astăzi și vor încerca orice să dărâme Guvernul PSD-ALDE, deși votul din 2016 a fost zdrobitor în favoarea noastră. Fiecare își face calculele și politica exact cum crede de cuviință, dar PSD Bistrița-Năsăud o spune clar și răspicat: rămânem împreună!
La greu se arată caracterele și noi nu suntem nici lași, nici nu abandonăm atâtea speranțe puse în noi!

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman în legătură cu angajarea în această instituţie a două persoane care de fapt lucrau pentru organizaţia PSD. Decizia nu este definitivă.

 

 

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

imaginea utilizatorului Suiram

Atata solidaritate doar intre infractori mai putem intalni.
Ar trebui sa va fie rusine ca va asociati cu asemenea ticalosi...dar poate si caracterul vostru e la fel de infect. Si va mirati ca tot poporul va uraste!!!

imaginea utilizatorului Vizitator

Astia de la PSD nu pricep nici daca le ajunge cutitul la os...cum ses spune. Sunt atata de avizi dupa putere ca nu vor sa lase ciolanul nici daca se rupe craca sub picioare...

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close