Bistrițeanul Nicolae Bălan, primul în cursa de semimaraton montan de la Cortina d'Ampezzo

-A A +A

Bistrițeanul Nicolae Bălan, primul în cursa de semimaraton montan de la Cortina d'Ampezzo
  Performanță excelentă pentru atletul bistrițean Nicolae Bălan, acesta câştigând, joi seară, cursa de semimaraton Cortina Skyrace - The North Face Lavaredo Ultra Trail, desfășurată în orașul italian Cortina d'Ampezzo.
  Ajunsă la cea de-a patra ediție, Cortina Skyrace este o cursa ce se desfășoară pe un traseu de 20 de kilometri, cu 1000 de metri diferență faţă de nivel, în munții Dolomiți. Potrivit aimx.ro, Nicolae Bălan a avut nevoie de doar 1 oră, 40 de minute și 58 de secunde pentru a o termina, în timp ce concurentul sosit al doilea, finlandezul Antti Parjane, a venit după 6 minute și 19 secunde. Nicolae Bălan a fost cel mai bun din 268 de participanți.
  A fost o cursă frumoasă de la un capăt la altul. Am condus cursa începând de la prima urcare și am stat pe primul loc până la final. E prima mea competiție pe trail în străinătate și a fost cu noroc. E o mare bucurie și mă simt foarte bine că am avut ocazia să alerg aici. Mulţumesc frumos echipei Datacor Running Team pentru tot sprijinul acordat”, a declarat Nicolae Bălan imediat după cursă, pentru aimx.ro.
  Al doilea român la Cortina Skyrace a fost Horațiu Pop, tot de la Datacor Running Team. Acesta a terminat cursa în 2 ore, 14 minute și 8 secunde.
  foto: Jordi Saragossa

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close