”Coaliția merge mai departe. Nu e niciun pericol pentru actualul Guvern, moțiunea de cenzură nu va trece”. Află cine spune acest lucru

-A A +A

”Coaliția merge mai departe. Nu e niciun pericol pentru actualul Guvern, moțiunea de cenzură nu va trece”. Află cine spune acest lucru?
Vicepreședintele ALDE, Ioan Țintean, alături de liderul bistrițean Gelu Muthi, secretarul general Constantin Brașoveanu și purtătorul de cuvânt, Ionel Tompa, au susținut vineri o conferință de presă.

 ALDE rămâne alături de PSD

Întâlnirea cu media, care a stat și ea sub imperiul condamnării lui Liviu Dragnea, în primă instanță, la închisoare cu executare, le-a prilejuit liderilor liberal-democrați să prezinte poziția oficială a acestei formațiuni politice fața de ultimele evenimente politice.

Potrivit lui Ioan Țintean, coaliția majoritară format din PSD și ALDE ”merge mai departe, mai ales că la nivel de grupuri parlamentare, ALDE s-a întărit, așa că nu poate fi voba de voturi care să meargă dinpre ALDE spre căderea guvernului Dăncilă. Nu cade niciun Guvern!”, spune Ioan Țintean.

El a mai precizat că în ceea ce privește situația președintelui Dragnea, discuția poate viza doar o condamnare într-o primă instanță: ” Trebuie spus faptul că este o decizie în primă instanță, ceea ce înseamnă că Liviu Dragnea se bucură în continuare de prezumția de nevinovăție, valabilă până în momentul unei decizii definitive a instanței”.
În aceeași ordine de idei, Țintean a mai arătat faptul că ALDE merge mai departe pe aceleași linii directoare: apărarea drepturilor și libertăților cetățenești, dar și protejarea prin toate metodele și formele a capitalului autohton.

 

 

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

Nu va trece stati linistiti, pentru ca "minoritarii " care tot urla in strada ca tem.belii carora nu le-a dat nimeni nici un mandat legal , nu ne reprezinta pe noi marea majoritate a populatiei , care am votat legal pentru aceasta guvernare . Bucurestenii au mai luat ei 2 "mardeli" de la mineri... tot pentru asa ceva ... si n-as vrea sa am " puschea pe limba " ... !
Toata lumea trebuie sa inteleaga ca daca vor ceva anume, SA MEARGA LA VOT si sa-si spuna offul si passul acolo si nu sa urle in drum ... dupa , apoi ori de " cea " ori de " hais " ! ! !

imaginea utilizatorului Carcotas

Ma ... " nu va trece " ... dar schimbati dr.acului pe aceasta doamna din functia de prim-ministru, ca ne faceti de toata rusinea in Europa cu ea... ( ca daca ar fi prin Africa... n-ar fi nici o problema ca n-au nici aia prea multa scoala ) .

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close