Doina Pană: Asistăm zilele acestea la cea mai mizerabilă manipulare în ceea ce priveşte amendamentele aduse Codului de procedură penală!

-A A +A

Doina Pană: Asistăm zilele acestea la cea mai mizerabilă manipulare în ceea ce priveşte amendamentele aduse Codului de procedură penală!
Atacat din toate părţile, PSD reacţionează pe toate căile, folosind toate mijloacele de informare, mesajele liderilor fiind preluate la nivel de organizaţii locale şi transmise mai departe.

În acest context, nici vicepreşedintele Doina Pană nu a rămas în expectativă, parlamentarul bistriţean ieşind în spaţiul public cu acuze grave la adresa PNL şi USR: „ Dragi prieteni, asistăm zilele acestea la cea mai mizerabilă manipulare, legat de amendamentele aduse Codului de procedură penală! PNL și USR, cu concursul absolut descalificabil al unor televiziuni, fără rusine, propagă MINCIUNI îngrozitoare pentru a înfuria populația, pentru a DESTABILIZA România!!!”

În ceea ce o privește pe Cristina Iurișniți, Doina Pană se lansează într-un atac fără precedent: ” Înainte de-a fi om politic trebuie să fii om!!! Mai mult, când înainte de-a fi parlamentar ai fost profesor și, implicit, le-ai vorbit elevilor tăi despre valori !
Continuați-vă plimbările pe banii Parlamentului, d-na deputat Iurișniți, sunt și banii bistrițenilor! Și-ntre două deplasări, mai spuneți niște minciuni despre colegii din opoziție! 800 de milioane pentru plimbările dumneavoastră, intr-un an și jumatate! Eu în 5 ani și jumătate n-am cheltuit nici măcar un leu pentru deplasări. Din respect pentru aceeași bistrițeni!”, conchide Pană.

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

Dupa atatia nai in politica si tov. Pana inca nu a inteles ca de numele PSD se leaga cele mai mizerabile acte de coruptie si trafic de influenta din tara noastra. Asa ca de ce se mai mira...

imaginea utilizatorului Carcotas

Lasati ca nici de PNTCD,PNL,PD,PMP... nu mi rusine ... Mai nou a aparut si acest a..or ton USR ... Mereti ma ca nici unul nu sunteti mai buni !
La noi nu merge decat o DICTATURA DE AIA ca la Erdogan in Turcia , de sa ne ia toti dr.acii pe toti ... ca democratia si duhul blandetii... la noi NU MERGE !
Maaa... la noi toata lumea-i impotriva la toata lumea ! Ne bagam degetele in ochi si ne tragen suturi in c*r singuri !

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close