MOŢIUNEA A CĂZUT! Guvernul Dăncilă rămâne la Palatul Victoria

-A A +A

MOŢIUNEA A CĂZUT! Guvernul Dăncilă rămâne la Palatul Victoria
Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a fost respinsă de Parlament, deoarece nu au fost exprimate suficiente voturi.

Au fost 171 de voturi, prin urmare insuficiente pentru ca moțiunea de cenzură să treacă. Din cele 175 de bile, patru a fost negre, ceea ce înseamnă că au fost și patru voturi împotriva moțiunii.

Ca să treacă moțiunea, era nevoie de minim 233 voturi pentru.

 

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

Pai, era si normal sa cada , pentru ca marea majoritate a populatiei a beneficiat pozitiv de pe urma acestei guvernari , chiar si cei care " urla-n strada " si care de fapt au ce au cu Dragnea care le sta ca un ghimpe-n "gat " si pe care ar dori sa-l vada " whiscas " !
Protestatarii inteleg , dar nu vor sa accepte ideia ca daca va fi schimbat Dragnea, in locul sau va fi numit altul... tot de la PSD-ALDE si nicidecum de la PNL, PMP, USR sau mai stiu eu ce partide "minoritare" si fara nici o valoare politica alta decat de " Gica Contra " , iar Romania nu este dispusa sa cheltuie banii publici, sa traga anual cate o " alegere anticipata " ... din care vor iesi cu siguranta ... tot cei de astazi aflati la guvernare !

imaginea utilizatorului Carcotas

Eu sunt fan PSD-ALDE, dar efectiv nu pricep la ce o tin pe aceasta doamna in functia de prim-ministru , cu niste calitati de care-mi este jena sa le redau aici .
Este si dumneaei o "doamna cu drepturi la viatza" ... dar NICIDECUM IN ACEASTA FUCNTIE ! Stau si intreb pe cei de " la butoane " daca li s-au epuizat oamenii cu inalta experienta socio-politica , pregatire si calificare profesionala si nu gasesc ei un prim-ministru corespunzator ... .

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close