Veste bună pentru năsăudeni: Ministerul Dezvoltării a aprobat, miercuri, finanțarea Aqualand-ului

-A A +A

Veste bună pentru năsăudeni: Ministerul Dezvoltării a aprobat, miercuri, finanțarea Aqualand-ului
  Un Ordin semnat miercuri de ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, respectiv Ordinul nr. 5162/27.06.2018, dă undă verde finanţării Complexului sportiv multifuncţional din oraşul Năsăud, cunoscut de localnici sub numele de Aqualand. Realizarea va cădea în sarcina Companiei Naţionale de Investiţii, cu termen de execuție de 20 de luni.
  Valoarea totală a investiţiei (inclusiv TVA) este de 29.459.726 lei, adică aproximativ 6,327 milioane euro, din care construcţii plus montaj reprezintă 21 milioane lei. Prin CNI sunt finanţate lucrări în valoare de 26,975 milioane lei, diferenţa de 2,484 milioane lei fiind asigurată din bugetul oraşului Năsăud. Vorbim despre o suprafaţă construită totală, formată din clădiri, terenuri și bazine, de 6.162 mp”, a făcut cunoscut primarul Mircea Romocea.
  Aqualand-ul din Năsăud se va întinde pe 2,4 hectare, pe un amplasament din zona „La Baltă”. Complexul va fi compus din bazin de înot acoperit, piscină pentru adulți, piscină pentru copii, o plajă cu 300 de locuri, gradene, terenuri de tenis, volei, baschet, minifotbal și handbal, spații comerciale pentru alimentație publică, vestiare, cabinet medical, alei pietonale și o parcare cu 150 de locuri.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4 steluţe (4 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Vizitator

  In loc de avioane ati putea face strazile ...Andrei Mureaianu arata ca un vis urat pt ca acolo nu sta nimeni important de la primarie

  imaginea utilizatorului Mihai

  Sper sa fie ceva real, de vreme ce in ultimii ani zvonurile despre Aqualand au fost foarte ambigue. Idee e sa fie ceva palpabil si concret, nu o strategie pentru a lua ochii locuitorilor de la prosteala psd-ista de la nivel national. Domnule primar, nu pot decat sa va urez succes in acest demers!

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Înainte sa construim Aqua-parcuri cred ca ar fi necesar sa avem toate străzile asfaltate .
  Strada Avram Iancu este în aceeași situație ca cea a străzii Andrei Mureșanu. Poate și sper sa finanțeze și străzile noastre pt ca și noi suntem cetățeni al orașului Năsăud la fel ca și ceilalți și plătim aceleași taxe și impozite.

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Alesii poporului arunca cu banii de la buget, adica banii nostri, asa cum s-au invatat sa faca de atatia ani incoace. Au perfecta dreptate cei care se refera la strazile care arata ca dupa bombardament ( vezi Avram Iancu si altele ). Decat un proiect care nu schimba nimica la nivelul orasului si care in cativa ani sigur are sa intre in faliment avand in vedere ca o astfel de investitie mananca o multime de bani pentru intretinere ulterioara, mai bine s-ar axa pe aducerea Nasaudului la nivelul a ceea ce ar trebui sa fie un astfel de oras in anul 2018...

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close