Întâlnirea foștilor angajați ai fabricii năsăudene Textila

-A A +A

Întâlnirea foștilor angajați ai fabricii năsăudene Textila
  Pentru al doilea an consecutiv, sâmbătă, la restaurantul ”Mamma Mia” din Năsăud, a fost organizată întâlnirea foştilor salariaţi ai fabricii Textila la care au participat peste 30 de angajaţi care şi-au desfăşurat activitatea în această unitate etalon pentru industria de altădată a Văii Someșului. Foştii salariaţi ai Textilei s-au bucurat de momentul revederii, şi, la mese, ei s-au aşezat pe depănat amintiri. Iar pentru fiecare dintre cei prezenţi acestea nu au fost puţine, cu siguranţă.

  Fost maistru în fabrică și organizator al revederii, Nicolae Grosu, ne-a spus: ”În toţi anii în care am lucrat la Textila am avut parte de colaborări frumoase, şi, ca urmare, sunt prezent aici. Îmi face mare plăcere să mă întâlnesc cu foştii colegi cu care am împărţit bucuriiile acelor timpuri în care eram mai apropiaţi decât suntem acum, când toată lumea tânjeşte după puţină apropiere şi după o ocazie în care să-şi depene amintirile, deorece în decursul atâtor ani s-au adunat multe amintiri frumoase”.

  O altă doamnă, Ioana Cârcu, cea care s-a ocupat, alături de Viorica Galben, de organizare, ne-a împărtăşit bucuria revederii cu foştii colegi. ”În toţi acei ani am fost ca o mare familie, fiecare ştia despre celălalt, despre familia şi copii săi. Aşa atmosferă de colegialitate şi de prietenie ca la Textila nu cred că a mai fost în altă fabrică. Au fost ani frumoși, pe care îi vom purta mereu în suflet”.

   

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4.8 steluţe (5 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close