Simpozion de pictură internațională la Colibița

-A A +A

Simpozion de pictură internațională la Colibița
Stațiunea Colibița găzduiește în aceste zile un simpozion de pictură internațională sub numele de ”Școala de la Bistrița”. Timp de 10 zile, artiști plastici din județele și provinciile partenere ale județului Bistrița-Năsăud, vor imortaliza pe pânze, frumusețea unică a lacului Colibița cât și a împrejurimilor acestei acumulări de apă. La deschiderea taberei de pictură a fost prezent și președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan: ” Mă bucur că în această seară am putut să fiu alături de mari artiști ai artei plastice veniți din județele și provinciile partenere ale Județului Bistrița-Năsăud. Timp de 10 zile artiști din Germania, Polonia, Republica Moldova și China vor realiza ateliere, schimburi de idei și opinii în arta picturii.
Felicitări coordonatorului artistic Marcel Lupșe și managerului Gavril Țărmure pentru organizarea acestui eveniment în una dintre cele mai frumoase zone ale României, Colibița!”, a spus președintele Moldovan.

 

 

 

 

Aprecierea dvs: - Media: 1 steluţe (1 vote)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close