|

Spaţiul Privat Virtual este un serviciu informatic gratuit, disponibil 24 de ore din 24

-A A +A

Spaţiul Privat Virtual este un serviciu informatic gratuit, disponibil 24 de ore din 24
Spaţiul Privat Virtual (SPV) este o modalitate de comunicare electronică care conferă doar avantaje: este gratuit şi uşor de accesat 24h/24h de pe orice dispozitiv mobil sau fix conectat la internet. Prin intermediul SPV nu mai este necesară deplasarea la sediul agenţiilor ANAF sau la oficiul poştal pentru a depune declaraţii sau pentru a primi un act administrativ fiscal.
Spaţiul Privat Virtual oferă contribuabililor persoane fizice şi persoane juridice toate facilităţile comunicării electronice a înscrisurilor în legătură cu situaţia financiară sau fiscală proprie, a actelor administrative fiscale emise în formă electronică, precum şi a altor informaţii.
Declaraţiile fiscale, inclusiv „Declaraţia Unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice’’, se pot depune online prin intermediul SPV. Pentru depunerea online a declaraţiei unice până la data de 16 iulie 2018, inclusiv, se acordă o reducere de 5% din impozitul pe venit plătit integral până la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentând obligaţii fiscale anuale pentru anul 2018.
Beneficiază de o reducere suplimentară de 5% din impozitul pe venit anual estimat datorat şi contribuţiile aferente şi contribuabilii care achită integral, cu anticipaţie până la data de 15 decembrie 2018, impozitul pe venit estimat aferent anului 2018 şi contribuţiile aferente CAS şi CASS.
Accesarea serviciului „Spaţiul privat virtual” se face de pe pagina principală a portalului ANAF, www.anaf.ro, la secţiunea „Servicii Online - Serviciul înregistrare/înrolare persoane fizice şi juridice Spaţiul Privat Virtual”.
Instrucţiunile pentru înregistrare/înrolare persoane fizice şi juridice în Spaţiul Privat Virtual sunt publicate pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, www.anaf.ro, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/Inregistrare_persoane_fizice/!ut/p/a1/
hY9PC4JAFMQ_.
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud invită contribuabilii persoane fizice şi persoane juridice să se înroleze în cadrul serviciului „Spaţiu Privat Virtual”, pentru a putea beneficia de avantajele comunicării online cu administraţia fiscală.
Pentru orice problemă întâmpinată contribuabilii pot solicita sprijinul specialiştilor din cadrul A.J.F.P. Bistriţa-Năsăud.

şef Administraţie,
Constantin Cristian Parasca

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close