200 de rideri din opt țări l-au căutat pe Contele Dracula prin Munții Bârgăului

-A A +A

200 de rideri din opt țări l-au căutat pe Contele Dracula prin Munții Bârgăului
  Hard Enduro Tracking Dracula a ajuns duminică la final, a doua ediție a acestei competiții plină de adrenalină și motoare turate la maxim fiind găzduită de valea Străjii, dar mai ales de Munții Bârgăului și Călimani.

  Contextual, a fost vorba de ultima etapă a campionatului național de Hard Enduro și care a strâns la valea Străjii sportivi veniți din toate colțurile Europei: Danemarca, Germania, Noua Zeelandă, Polonia, Slovacia sau Spania, dar și din România.

  Concursul a adunat la start cel mai mare număr de turiști străini care au venit vreodată la un asemenea eveniment și care au alergat pe două trasee spectaculoase prin Tărâmul Contelui Dracula.
  Premiile au fost și ele pe măsura evenimentului, alături de organizatori aflându-se și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, care a înmânat câștigătorilor plachetele și diplomele. Nu a lipsit la ediția din acest an nici Dani Oțil, vedeta Antenei 1, un pasionat al sportului pe două roți, care a concurat la Clasa Profi.

  Radu Moldovan: ”Am avut bucuria să particip la festivitatea de premiere, unde cei mai buni dintre cei buni au ajuns pe podium! În ciuda vremii și a probelor dificile, curajul și talentul au triumfat! Felicitări Dan Moldovan și frumoasei tale echipe! Prin astfel de evenimente se promovează locurile frumoase din județul nostru, lucru pentru nu pot decât să felicit organizatorii acestui eveniment de nota 10!”, a spus președintele CJ BN, Radu Moldovan.

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close