Klaus Iohannis a SEMNAT decretul de REVOCARE a Laurei Codruţa Kovesi, în conformitate cu decizia CCR

-A A +A

Klaus Iohanis a SEMNAT decretul de REVOCARE a Laurei Codruţa Kovesi, în conformitate cu decizia CCR
Purtătorul de cuvânt al Preşedintelui României, Mădălina Dobrovolschi, a anunţat, luni, la Palatul Cotroceni, într-o declaraţie de presă, că preşedintele Klaus Iohanis a SEMANT decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi, în conformitate cu decizia CCR.

 

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului Carcotas

Asta a fost cea mai inteligenta masura, nu pentru ca intr-adevar a inteles ca doamna Kovesi trebuia destituita, dar a facut acest lucru ca sa nu fie suspendat din functie de catre Parlament, unde cei aflati la guvernare au o majoritate "lejera" . Imediat , in lipsa domniei sale, functia era preluata de domnul Tariceanu si absolut toate " initiativele " PSD-ALDE erau puse pe rol, imediat .
Deci, singura cale prin care mai putea "sicana" gruparea de la guvernare, a fost semnarea decretului, sa nu fie motive de supendare , astfel incat cei de la guvernare sa nu aiba posibilitatea sa-si puna planurtile in aplicare fara "sicana " ... ca oricum o sa-si puna in aplicare Programul de guvernare cu toate opozitiile celor de dreapta , dar cel putin sa n-o faca "linistiti " .
In felul acesta , o sa-i sicaneze in continuare, prin a contesta la CCR orice, permanent... chiar daca din start stie ca nu va avea castig de cauza, dar cel putin ... o sa le puna " ghimpi ( spini ) pe felie " .
Este ceva ca la SAH ... anticipezi si faci o "mutare " ... ( daca este initiativa ta personala ) prin care sa-ti deschizi drumul catre alta mutare , sau esti " fortzat " sa faci aceasta mutare, ca sa nu iei " MAT " !

imaginea utilizatorului Vizitator

Vedeti-va de treaba, ca nu a revocat-o ptr ca asa ar fi dorit dumnealui, ci efectiv daca n-o facea, era suspendat de catre cei aflati "la butoane " , la conducere in aceasta perioada ar fi ajuns domnul Tariceanu si cei de la putere ar fi schimbat si modificat totul ... " pe repede i ainte " cum se vehiculeaza astazi ideia in mass-media .
Semnand decretul de destituire, a inlaturat motivul de suspendare si a ramas in continuare " la butoane " putand astfel sa-i sicaneze in continuare pe "majoritari " prin refuzul sistematic de a " pune stampila " pe legile pe care le dau cei de la putere, sicanandu-i cu trimiterea la CCR a orice si permanent , chiar daca stie din start ca nu are castig de cauza, dar cel putin, celor de la putere le pune cate un "ghimpe " , care sa-i "zgarie-n invers" cand acestia " emana " ceva .
Asa ca hai sa fim lucizi si seriosi in gandire !

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close