Au fost afișate rezultatele repartizării computerizate la liceu

-A A +A

Au fost afișate rezultatele repartizării computerizate la liceu
Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat, luni, rezultatele admiterii la liceu după repartizarea computerizată. Rezultatele pentru Bistrița-Năsăud pot fi găsite la adresa de internet: http://admitere.edu.ro/RapoarteJudet.aspx?jud=7.
Înscrierea în clasa a IX-a în liceele de stat se face fără examen, pe baza mediei de admitere, care este media ponderată între media generală obținută la Evaluarea Națională (80 la sută) și media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (20 la sută). La nivelul județului nostru au mai rămas neocupate un număr de 111 locuri.
În perioada 10 - 13 iulie, absolvenții depun, la unitățile școlare la care au fost declarați admiși, dosarele de înscriere, cuprinzând actele de studii în original.
De asemenea, sunt necesare:
a) cerere de înscriere;
b) cartea de identitate (dacă este cazul) și certificatul de naştere;
c) adeverința cu notele și media generală obținute la Evaluarea Naţională;
d) foaia matricolă pentru clasele V – VIII (cu calculul mediei generale);
e) fișă medicală.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close