Gloria 2018 Bistriţa a fost prezentată oficial. Află ce program are noua echipă în această vară!

Echipa de handbal feminin a CS Gloria 2018 s-a prezentat miercuri în fata presei. La întâlnire a fost prezent preşedintele CJ BN, Radu Moldovan, alături de întregul lot de handbaliste, antrenat de Horaţiu Paşca şi Radu Moldovan.

-A A +A

Gloria 2918 Bistriţa a fost prezentată oficial. Află ce program are noua echipă în această vară!
  Radu Moldovan, preşedinte CJ BN:

  „ Noul proiect pleacă la drum astăzi. E un proiect pe termen mediu și lung, e un proiect al tuturor cetățenilor județului Bistrița-Năsăud, nu este nici a unui partid politic, nici a președintelui, nici a vreunui consilier județean. Bcuuria mea este că, de când acest proiect a fost finanțat de CJ, a fost sprijinit în unanimitate de colegii mei din Consiliul Județean. Noi vom face toate eforturile necesare ca să vă creem cele mai bune condiții pentru performanță. Va fi profesionalism”.

  Horaţiu Paşca:

  „ M-am ferit întotdeauna să folosesc cuvinte mari. Activăm într-unul dintre cele mai puternice campionate ale lumii, care dă permanent o echipă care joacă Final Four-ul Ligii Campionilor și, mai nou, câștigătoarea Cupei EHF. Asta ca să ne încadrăm într-un context cât se poate de real. Cu siguranță că ne va fi extrem de greu.
  Vorbim despre progres. Am promis progres bistrițenilor și cred că până acum l-am înregistrat. Progres poate însemna multe: un număr mai mare de puncte, o altă filosofie de joc, un număr mai mare de goluri marcate, un număr mai mic de goluri primite. Progres poate însemna locul 5 în următorul sezon, dar și locul 6 cu un număr mai mare de puncte și mai puține goluri primite. Vă asigur pe toți că vom depune toate eforturile posibile și imposibile ca acest club să reprezinte o forță în handbalul românesc.
  Ne dorim foarte multe, am o echipă extrem de ambițioasă. Le mulțumesc fetelor că au ales sa joace pentru județul BN și sub sigla Gloria 2018” .

  Gloria 2018 continuă antrenamentele la Bistrița până în 24 iulie

  Din 24 iulie şi până pe 10 august, lotul va pleca la Colibița pentru un program de pregătire centralizată.
  În 10 august pe agenda echipei se află un meci de prezentare a lotului, în compania celor de la CSM Roman. În 17-18 august Gloria 2018 va organiza ediția a treia a Cupei județului Bistrița-Năsăud, după care se va deplasa la Baia Mare pentru a participa la un alt turneu.
  ”Am optat pentru un maxim de opt-nouă meciuri amicale pentru că până acum participam la trei-patru turnee și până începea campionatul noi aveam deja practic un tur de campionat jucat. Îmi doresc mai degrabă de la sportive să le fie dor de handbal, nu să fie sătule de handbal până începe Liga Națională” - Horatiu Pasca, antrenorul principal al Gloriei 2018 Bistrița Năsăud

   

   

  Aprecierea dvs: - Media: 3 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close