Vacanță de vis pentru elevi și dascăli basarabeni din Telița, la Parva

-A A +A

Vacanță de vis pentru elevi și dascăli basarabeni din Telița, la Parva
  Prin strădania primarului Ioan Strugari, în perioada 2 - 6 iulie, un grup de elevi și profesori de la școala din comuna basarabeană Telița s-a aflat în ospeția comunei Parva, cele două localități fiind înfrățite din primăvara anului trecut. În baza acestui parteneriat, delegația din Telița a venit pe meleagurile năsăudene însoțită de primarul Rodica Russu.
  Oaspeților basarabeni li s-au adăugat mulţi tineri din Parva, dar și din Rebra, împreună bucurându-se de un program de neuitat: pe lângă drumețiile la munte, aceștia au vizitat Năsăudul, Liviu Rebreanu, Coșbucul, Bistrița, Alba Iulia sau Turda, inclusiv o serie de obiective turistice, lăcașe de cult și instituții publice și de cultură. Totodată, trebuie amintit și faptul că de Sânpetru comuna Parva a fost gazdă bună pentru alte delegații oficiale de peste Prut, mai precis din raionul Anenii Noi, din zona Nistrului, respectiv: cea din Șerpeni, condusă de primărița Elena Nicolaev, și cea din Varnița, în frunte cu primarul Alexandru Nichitenco.
  Potrivit primarului comunei Parva, Ioan Strugari, aceste întâlniri au avut la bază crezul că între fraţi nu există graniţe.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (4 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close