|

DIANA MORAR: Cred că e timpul pentru un restart al Bistriței!

-A A +A

DIANA MORAR: Cred că e timpul pentru un restart al Bistriței!
Cu siguranță merităm altceva decât conduceri egocentrice, viziuni limitate sau proiecte născute din frustrările unui om. Este ceea ce până în prezent au dovedit cu prisosinţă cei care, vremelnic, au fost învestiți în a conduce destinele acestui oraș și care, prinzând gustul puterii, vor din nou acolo.

Între timp Bistrita are nevoie de proiecte și viziuni create alături de bistrițeni și îmbrățișate de aceştia.

Alături de încurajările și mesajele de susținere ale bistrițenilor, acestea sunt motivele pentru care am ales să-mi anunț intenția de a candida la Primăria Bistrița, deocamdată în interiorul PNL, și să particip la cursa oficială internă pentru desemnarea candidatului.

Cred că e timpul pentru un restart al Bistriței.

 

Aprecierea dvs: - Media: 2.7 steluţe (3 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

Da stimata doamna, la urmatoarele alegeri .
Faceti in asa fel incat sa veniti cu solutii si propuneri viabile pentru ca societati noastre s-i fie mai bine decat acuma si populatia va va alege la butoane cu siguranta !

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close