(FOTO) Accident feroviar la Feldru: Patru persoane rănite grav, după ce o maşină a fost lovită de tren. O victimă - transferată la Cluj, trei - internate la Bistriţa

-A A +A

(FOTO) Accident feroviar grav la Feldru: Patru persoane sunt rănite grav după ce trenul a lovit o mașină
  Un apel prin 112 anunța, miercuri seară, în jurul orei 22.00, producerea unui accident feroviar ca urmare a unui accident rutier, pe DN 17D, la intrarea în Feldru dinspre Rebrișoara. Mai întâi, două mașini s-au tamponat frontal, coliziune în urma căreia unul dintre autoturisme a ajuns pe calea ferată din vecinătatea șoselei și a fost lovit de locomotiva acceleratului Iași-Timișoara. Mașina lovită de tren, un BMW, era condusă de un șofer din Feldru, în vârstă de 21 ani, conducător auto care, alături de alți doi tineri consăteni (un băiat de 22 ani, respectiv o fată de 29 de ani), au rămas încarcerați. Echipajele de pompieri ajunse la fața locului au găsit patru victime, pe lângă cele trei persoane încarcerate mai fiind rănit șoferul din cealaltă mașină (o Toyota), tot din Feldru, de 40 de ani. Toate cele patru victime sunt rănite grav (două fiind conștiente, una semiconștientă și una inconștientă), ele fiind preluate de ambulanțe și transportate la spital. Traficul feroviar și rutier este blocat la această oră, sub tren fiind motorul smuls al mașinii care a ajuns pe șine. Din tren, nimeni nu a pățit nimic.

  Actualizare:

  "În urma accidentului produs miercuri seară (18.07.2018) în localitatea Feldru, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița au fost aduși patru pacienți, care au fost investigaţi complex, clinic și paraclinic.
  Joi, 19.07.2018, la ora 8.00, starea pacienților era următoarea:
  1. Bărbat de 21 ani, cu diagnosticul: Politraumatism prin accident rutier. Șoc hemoragic. Traumatism cranio-cerebral minor. Traumatism toraco-abdominal închis. Contuzie pulmonară bilaterală. Ruptură splenică. Fractură vertebra L5. Fractură cominutivă femur drept. Fractură cominutivă deschisă gamba dreaptă. Fractură cominutivă gamba stângă. Traumatism complex prin strivire antepicior stâng, cu fractură deschisă haluce și ischemie acută antepicior stâng. Pacientul a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca.
  2. Bărbat de 22 ani, cu diagnosticul: Politraumatism prin accident rutier. Comă indusă. Traumatism cranio-cerebral grav. Edem cerebral difuz. Contuzie hemoragică lobi frontal bilateral și occipital stâng. Hemoragie subarahnoidiană. Traumatism toraco-abdominal. Contuzie pulmonară bilaterală. Hemotorace drept minim. Hemomediastin în observație. Hematom perirenal drept. Dilacerarea parechimului renal drept. Fractură aripa sacrată dreaptă și ramura ilio-pubiană dreaptă. Pacientul a fost operat în cursul nopții și este internat în Secția Chirurgie – Anestezie Terapie Intensivă.
  3. Femeie de 29 ani, cu diagnosticul: Politraumatism prin accident rutier. Traumatism toraco-abdominal închis. Fracturi costale multiple. Contuzie pulmonară bilaterală. Fractură cominutivă acetabul drept cu luxație posterioară / superioară șold drept. Fractură deschisă pilon tibial drept. Pacienta a rămas internată în Secția Ortopedie – Anestezie Terapie Intensivă.
  4. Bărbat de 40 ani, cu diagnosticul: Politraumatism prin accident rutier. Traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență. Traumatism toraco-abdominal. Contuzie pulmonară bilaterală. Hemoperitoneu. Fractură femur stâng. Amputație police drept. Contuzie brațe. Pacientul este internat în Secția Chirurgie – Anestezie Terapie Intensivă
  ", potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean, ref. Camelia Strungari. 

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4.5 steluţe (4 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Nu stiu ce se intampla, dar pe zi ce trece, calitatea soferilor la volan este tot mai proasta si mai proasta ... si ar trebui resetat sistemul de examinare al candidatilor "scosi pe banda rulanta " din scolile de soferi ...

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close