Lotul noii Glorii Bistrița s-a reunit la stadionul Jean Pădureanu

-A A +A

Lotul noii Glorii Bistrița s-a reunit la stadionul Jean Pădureanu
Jucătorii și cei doi antrenori ai Gloriei Bistrița, condusă de Ioan Gheorghe Horoba, Dan Matei, respectiv Aurel Nalați, s-au întâlnit pe stadionul ”Jean Pădureanu”, efectuând și un prim antrenament. De asemenea, noul lot a început și pregătirile înaintea sezonului competițional 2018-2019, acestea urmând a se desfășura pe stadionul municipal, pe terenul 2 sau chiar la Dumitra. Cu toate acestea, meciurile oficiale vor avea loc pe stadionul ”Jean Pădureanu”. La primul antrenament s-au prezentat 20 de jucători, mulți dintre ei juniori de la LPS, cu care Gloria a încheiat zilele trecute un parteneriat. Cei mai experimentați dintre cei veniți la reunire sunt Nalați, Stoianof și Hasnăș, jucători cu meciuri în prima ligă. Lângă ei s-au antrenat Patca, Trif, Dobrea, dintre cei care au încheiat campionatul trecut, dar și un portar care a trecut pe la Mediaș. Încă sunt așteptați Budecan și Florin Alexandru, dar și alții care cu siguranță vor întări lotul Gloriei.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului Hai Gloria

Ar putea fi contactat si Bruma Florin Daniel care este un varf veritabil insa a prin doar un meci doua in liga 1 la aceasta echipa fara a avea sansa sa se afirme. Daca nu ma insel a si inscris pentru Gloria mai multe goluri. Cred ca ar reveni cu drag la aceasta echipa. Este un jucator de valoare.

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close