|

IONUȚ SIMIONCA: Bistrița are nevoie de un primar care să vadă dincolo de lungul nasului

-A A +A

IONUȚ SIMIONCA: Bistrița are nevoie de un primar care să vadă dincolo de lungul nasului
Consiliul Local a luat în discuție, în ultima ședință desfășurată în 19 iulie, schimbarea destinației terenului în suprafață de 32 hectare, aferent Liceului Tehnologic Agricol Bistrița, din teren agricol în teren destinat edificării de locuințe proprietate privată de către tineri sub 35 de ani. Ideea de a construi un nou cartier de locuințe în Bistrița, mai ales a unui cartier pentru tineri, ar fi de salutat dacă Primăria ar avea în vedere și costurile asociate introducerii de utilități și dezvoltării zonei. Spun acest lucru în contextul în care am atras atenția, în ședința Consiliului Local, că în Bistrița avem și astăzi, mai ales la periferie și în cartierele aparținătoare, cetățeni care nu beneficiază de utilități publice (apă, canal, străzi asfaltate, iluminare stradală etc). Am stat 5 ore la ședință, dar mi-am dat seama din primele 5 minute că avem un primar fără viziune, fără un plan pe termen mediu și lung pentru oraș. Cum va arăta Bistrița peste 20 de ani? Sigur primarul Crețu nu și-a pus această întrebare. Bistrița are nevoie de un primar care să vadă dincolo de lungul nasului și de interesele mărunte de partid.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

Cand veti veni Dvs la "butoane " ... chiar va rugam frumos... sa vedeti si dincolo " de lungul nasului " ... ! N-am bucura !

imaginea utilizatorului Vizitator

Sper ca dupa ce veti ajunge primar, veti face in asa fel incat Dvs sa " vedeti ( si ) dincolo de lungul nasului " ... !

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close