Tăriceanu, candidatul unic PSD-ALDE la Cotroceni? Vezi cum a anticipat vicepreședintele ALDE Ioan Țintean acest lucru!

-A A +A

Tăriceanu, candidatul unic PSD-ALDE la Cotroceni? Vezi cum a anticipat vicepreședintele ALDE Ioan Țintean acest lucru?
Alianţa Liberalilor şi de Democraţilor (ALDE) a ieșit luni cu un comunicat cât se poate de interesant, în care liberal-democrații punctează, clar și fără echivoc, că relaţiile din cadrul coaliţiei de guvernare sunt foarte bune, nu există vreo tensiune, iar informaţiile din spaţiul public care susţin contrariul sunt ”intoxicări ale opiniei publice”.

Comunicatul vine la scurt timp după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, a confirmat într-o declarație la Radio România Actualități că nu este exclusă o candidatură comună PSD-ALDE în cursa electorală din 2019 pentru palatul Cotroceni

Candidatul va fi desemnat după o analiză foarte riguroasă şi serioasă şi nu pe orgolii, ci pe raţiune. Şi este deschisă posibilitatea unui candidat unic, este deschisă posibilitatea unui candidat unic PSD-ALDE. Eu am vorbit cu domnul Tăriceanu şi amândoi am convenit că orice variantă este deschisă, numai că o s-o gândim foarte bine. Şi, sigur, o să vorbim cu toţi colegii noştri din partide şi să vedem care este varianta cu cele mai mari şanse de reuşită. Deci, va fi o analiză raţională şi nu bazată pe orgolii, nu va fi bazată nici pe mândrii găunoase, ci pe dorinţa de a câştiga. (…) Ştiţi ce este foarte important pentru România după 2019? Ca, cel care e preşedintele României să sprijine această dezvoltare şi să sprijine un trai mai bun pentru români şi să fie un preşedinte care ţine cu românii, pentru că preşedintele, în capul acestui sistem destul de alambicat, complicat, din care ies la iveală tot felul de nenorociri, tot felul de ilegalităţi, tot felul de abuzuri, a dovedit că poate face lucruri rele dacă este un om rău, un om de rea-credinţă “, a declarat Liviu Dragnea, la România TV, întrebat dacă, în momentul de faţă, este pregătit să intre într-o competiţie pentru Palatul Cotroceni.

Vicepreședintele ALDE, bistrițeanul Ioan Țintean, a anticipat acest lucru în urmă cu aproape două luni de zile. El a apreciat atunci că există varianta unui candidat unic PSD-ALDE la Cotroceni, în cazul în care Călin Popescu Tăriceanu stă bine în sondaje.

Comunicat ALDE: 23 iulie

“În ultimele zile au apărut în spaţiul public o serie de manipulări cu privire la relaţia din cadrul coaliţiei de guvernare. Pentru a înlătura orice scenarii, Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) face următoarele precizări: relaţiile din cadrul coaliţiei de guvernare sunt unele foarte bune. Împreună cu partenerii din PSD ne dorim ca obiectivele pe care ni le-am asumat prin programul de guvernare sa le ducem la îndeplinire”, se arată într-un text postat, duminică, pe pagina de Facebook a ALDE.

Potrivit sursei citate, în cadrul coaliţiei nu există vreo tensiune, iar informaţiile avansate în spaţiul public nu sunt altceva decât intoxicări ale opiniei publice.

 

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

Daaaaa.... este cel ma potrivit pentru noi romanii acest lucru , cu conditia sa nu mai puneti alt prim-ministru agramat si care ne face de toata panarama pe unde este delegat sa ne reprezinte ! Am ajuns de rasul lumii domnilor politruci !

imaginea utilizatorului Vizitator

DA. CU TOATA TARIA DAAAA ! Este persoana cea mai potrivita sa conduca stanga politica si sa-l " dea jos pe Johannis " . De Prim-ministru, ar fi bun domnul Basescu , chiar daca face parte dintr-un partid de dreapta ! Problema este ca intre cei doi, vor iesi " scantei " !

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close