Doar Ionuț Nistor a obținut notă de trecere la concursul pentru şefia Casei de Cultură Năsăud

*printre candidați s-a aflat și Silviu Rus, cel care cu doar patru luni în urmă a lăsat postul pentru a lucra în domeniul privat

-A A +A


Doar Ionuț Nistor a obținut notă de trecere la concursul pentru conducerea Casei de Cultură Năsăud
Un singur proiect de management din cele trei depuse a obţinut notă de trecere după prima etapă a concursului pentru ocuparea funcției de manager al Casei de Cultură „Liviu Rebreanu” din Năsăud.
Analiza planului de management a fost făcută, marți, de către o comisie formată din reprezentanți ai Centrului Județean de Cultură, Bibliotecii Județene și Primăriei Năsăud, iar potrivit rezultatelor, doar planul prezentat de Ionuț Nistor, managerul interimar al instituției de cultură, a reușit să obțină nota necesară pentru a fi admis în etapa a două. Astfel, Ionuț Nistor, aflat la conducerea Casei de Cultură din data de 1 aprilie 2018, a reușit să obțină nota 7,36, pragul minim fiind nota 7, pe care ceilalți doi candidați nu au reușit să-l treacă; Silviu Rus a fost notat cu 6,56, iar Sonia Boca, cu 5,03. Pentru Ionuț Nistor urmează, vineri, proba finală, cea a interviului.
Interesant este faptul că Silviu Rus a fost managerul Casei de Cultură „Liviu Rebreanu” în perioada iulie 2013 - februarie 2018, acesta preferând să demisioneze în detrimentul unui post de manager la un hotel privat din Colibița. Dezamăgit de rezultat, Silviu Rus a postat, marți, pe pagina sa de Facebook un îndemn contradictoriu: „Plecați cât mai puteți! Năsăud, orașul tuturor posibilităților”, după ce, cu câteva zile mai înainte, tot el alinta urbea academicienilor cu apelativul „Orășelul meu drag”.

 

Aprecierea dvs: - Media: 4 steluţe (4 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close