GLORIA BISTRIŢA A JUCAT PRIMUL AMICAL

Dan Matei, mulţumit de primul amical: „Începe greul, dar lotul promite iar autorităţile se ţin de cuvânt”

-A A +A

n Matei, mulţumit de primul amical: „ Începe greul, dar lotul promite iar autorităţile se ţin de cuvânt”
Antrenorul principal al Gloriei Bistriţa, Dan Matei s-a arătat mulţumit de prima partidă jucată de elevii săi şi ai lui Aurel Nalaţi contra unei alte nou promovate în Liga a III-a, Sticla Arieşul Turda.
Deşi, la finalul celor 90 de minute, scorul fost de 0-0, Dan Matei ne-a spus că bistriţenii au avut o evoluţie bună.

„E un început, unu bun, dar le-am spus că de abia acum începe greul, munca. Sunt în lot un număr de 3 -4 jucători cu experienţă şi care cunosc jocul de car avem nevoie pentru liga a treia, dar avem şi mulţi jucători tineri, dar care vor să muncească şi să evolueze alături de noua echipă. E un lot mulţumitor, care promite, doar că sunt încă multe de pus la punct!”, explică Dan Matei.

Potrivit celo spuse de Dan Matei, marea bucurie rezidă din faptul că autorităţiile care au promis ajutor echipei, se ţin de cuvânt, pe stadionul municipal începând mici lucrări de reparaţii, aici fiind vorba de vestiarele de sub tribuna a II-a sau de reînsămânţarea gazonului.

Următoarea partidă pe care Gloria Bistriţa o va juca este programată pentru data de 1 august: „Prima partidă oficială o jucăm pe 1 august, pe terenul IPROEB, în cadrul Cupei României, cu Unirea Dej”, a conchis Dan Matei.

 

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close