Pancreatită acută hemoragică. Aceasta ar fi cauza morții subite a Luciei Buzilă din Poiana Stampei

-A A +A

Pancreatită acută hemoragică. Aceasta ar fi cauza mirții subite a Luciei Buzilă din Poiana Stampei
 Este una din primele concluzii trase de medicii de la Medicină Legală, după efectuarea autopsiei. De asemenea, după stabilirea cauzei, medicii au preluat probe pentru a se stabili dacă adolescenta consumase substanţe interzise. Mai mult, poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările. Reamintim faptul că o tragedie cumplită a lovit o familie din comuna Poiana Stampei, după ce o fată în vârstă de 18 ani, care tocmai intrase la facultate, a murit subit.

În urmă cu două zile , Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de faptul că Lucia-Elena Buzilă, în vârstă de 18 ani, a fost găsită decedată în locuinţa părinţilor săi, la Poiana Stampei.

Părinţii au povestit că fata revenise cu o zi înainte acasă, pe 24 iunie, după ce a fost plecată în municipiul Cluj, pentru a se înscrie la facultate. Aceasta nu a dat semne că ar avea probleme majore, spunând doar la un moment dat că o doare gâtul. Fata a luat masa în familie, după care a mers în camera ei şi s-a culcat. A doua zi, aproape de prânz, când s-au îngrijorat pentru că fata nu se mai trezea, părinţii au intrat în dormitor şi au făcut şocanta descoperire.

La faţa locului au fost chemate două echipaje medicale, care au constatat decesul victimei.

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close