ACS Heniu Prundu Bârgăului şi-a întărit lotul cu 4 jucătoare noi. Sezonul de transferuri încă nu s-a încheiat

-A A +A

ACS Heniu Prundu Bârgăului şi-a întărit lotul cu 4 jucătoare noi. Sezonul de transferuri încă nu s-a încheiat
Cele patru jucătoare transferate de ACS Heniu Prundu Bârgăului în această vară, Daniela Mateş, Iulia Zamfir, Mihaela Merlan și Anastasia Sivolobova (foto, de la stânga la dreapta), au fost prezente vineri seară la reunirea lotului de la baza de cantonament a clubului.
Mateș joacă pe postul de fundaș dreapta și vine de la campioana României, Olimpia Cluj, fiind totodată componentă a naționalei Under 19 a României, alături de Zamfir, care a jucat la Navobi Iași, putând evolua și în apărare, și la mijloc.
Merlan a câștigat cu CSS Târgoviște Cupa României în fața lui ACS Heniu, sezonul trecut, fiind desemnată cea mai bună jucătoare a partidei care a avut loc la Sfântu Gheorghe. Mitzy acoperă orice post în banda dreaptă, fiind o fotbalistă recunoscută pentru acțiunile sale în viteză și capacitatea de efort.
La rândul său, Sivolobova joacă pe postul de mijlocaș, fiind totodată o componentă a naționalei Republicii Moldova.

Antrenorul lui ACS Heniu, Calin Svoboda, a spus: "Sunt foarte mulțumit de transferuri, pentru că am adus jucătoare tinere și de calitate, care au ani buni de juniorat în spate și care se pliază pe proiectul nostru de a da credit noului val de fotbaliste. Este foarte posibil să mai aducem două sau trei jucătoare până la începerea noului sezon".

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close