Acte normative strigătoare la cer. Noul Cod al Administrației Publice

-A A +A

Acte normative strigătoare la cer. Noul Cod al Administrației Publice
Partidul Social Democrat (PSD) și Alianța Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), conduse de cei doi „corifei” Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, au devenit un fel de ficat al Uniunii Democrate a Maghiarilor din România (UDMR), condusă de „corifeul maghiarimii”, Kelemen Hunor. Da, UDMR conduce România, și nu de acum, ci chiar imediat de după alegerile din 20 mai 1990, mână în mână la „mari interese” cu tovarășul Ion Iliescu, cu Petre Roman, Emil Constantinescu, Traian Băsescu și ceilalți vânzători de Țară Românească.
În timp ce toată suflarea politică și cea socială, prin mijloacele de comunicare în masă, se dădeau de ceasul morții și plângeau că Dragnea vrea să scape de șefa DNA Codruța (nici nu-i mai rostesc numele întreg, fiindcă nu merită, fiindcă trebuia să-și dea demisia atunci, imediat, fiindcă și președintele Klaus Iohannis nu trebuia să semneze revocarea din funcția DNA prin care a încălcat la rândul său Contituția, silit clar de președintele PSD, de CCR și ministrul Justiției), așa - în timp ce noile prevederi din Codurile Penale (dezbătute fugitiv în comisiile parlamentare și votate noaptea) fac din România o viitoare scenă a delapidatorilor, șmecherilor și mânăriștilor fiscali (de acum legale), toate numai pentru ca Liviu Dragnea să fie scăpat cu orice chip, chiar cu mândria de a fi român terfelită!, să scape de pârnaie (de care oricum nu va scăpa, dar vom rămâne cu niște legi care vor duce România înapoi în anul 1991, dacă nu le aruncăm la coșul de gunoi) - toată suflarea din televiziuni cu marii lor comentatori de politică și etică laică și bisericească fiind paralizată de „problemele” lui Dragnea, în Parlament, la insistențele UDMR și cu mai vechiul acord al lui Liviu Dragnea (pentru ca PSD să nu piardă în Parlament votul majoritar), a fost votat și trimis deja la semnat președintelui Klaus Iohannis Noul Cod al Administrației Publice.
Ca urmare a acestei făcături fără precedent în țara noastră (au existat tentative făcute de UDMR în ianuarie/februarie a acestui an pentru ca ziua de 15 martie să fie zi de sărbătoare pentru ungurii din România!), Societatea Cultural-Patriotică „Avram Iancu” din România, Despărțământul Cluj al Astrei, Societatea Cultural-Patriotică „Dragoș Vodă” Pro Maramureș și Societatea Cultural Patriotică „Virtus Romana Rediviva” au înaintat președintelui României, Klaus Iohannis, un memoriu și o cerere prin care solicită cu fermitate să nu promulge Noul Cod al Administrației Publice în forma în care a fost conceput în Parlament în chiar anul 2018! Astfel:
„Societățile cultural-patriotice mai jos semnate se adresează Curții Contituționale a României și președintelui României, domnului Klaus Iohannis, pentru a opri instituționalizarea Codului Administrativ, aprobat de Parlamentul României, care nu este altceva – mai ales pentru românii din județele Covasna, Harghita și Mureș – decât o a doua semnare a Dictatului de la Viena din vara anului 1940, prin acordarea statutului de a doua limbă ofială în România limbii maghiare. Având experiența folosirii limbii maghiare în administrația locală, unde românii nu au acces numai cu bariera cunoașterii limbii maghiare, în propria lor țară, ca și în unități economice din zonă, prin instituționalizarea acestei limbi și în administrația de stat, practic se revine la perioada Dictatului de la Viena cu urmările lui crunte pentru români, astfel că UDMR și celelalte partide maghiare își vor vedea împlinit visul de purificare, a zonei menționate, de români și de distrugere a unității statului român chiar acum, la Centenar. Protestăm energic împotriva faptului cum deputați și senatori români INCONȘTIENȚI și deputați și senatori udemeriști FOARTE CONȘTIENȚI au aprobat acest proiect de COD ADMINISTRATIV care duce la destrămarea României, la purificarea de români a județelor Covasna, Harghita și parțial Mureș, deoarece ei neavând locuri de muncă și trăind în permanență într-o atmosferă insuportabil de ostilă românității, acum, cu acordul acestui Nou Cod Administrativ nociv, creat în urma cârdășiei unor partide românești (PSD, ALDE) cu UDMR, vor fi nevoiți să părăsească în masă zona. Sperăm ca instituțiile Președinția României, Curtea Constituțională să oprească această legislație contrară intereselor de stat ale României și ale națiunii române”...

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

Pai, cand vor reveni la " butoane " capitalistii... vor modela acest COD ... cum vor dori dumnealor , ca nu-i opreste nimeni !

imaginea utilizatorului Vizitator

Ziceti multzam ca nu s-au implicat si partidele de " gi.t.anos " in actele politice revendicative ca si maghiarii , ca vedeati voi pe Dr.( acu , nu agnea ... ) , ca aia-s de 3 ori mai multi .

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close