Cristina Iurișniți: ”Ce este #Fara penali în funcții publice?”

-A A +A

Cristina Iurișniți: ”Ce este #Fara penali în funcții publice?”
Deputatul USR de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurișniți, încearcă, prin intermediul unui text publicat pe pagina ei de socializare să explice și celor care nu sunt interesați de politică, ce este, de fapt, inițiativa #Fara penali în funcții publice?”

Ea spune că este vorba de necesitatea modificării articolul 37 din Constituție care să prevadă clar că nu poți avea funcții în Parlament și în administrația locală dacă ai probleme cu justiția și esti condamnat definitiv!

Cristina Iurișniți: ” Nu poți să ai condamnare definitivă și tu să deții funcții publice. Nu mai avem niciun principiu de adevăr, dreptate și moralitate în țara asta?
E vorba de curățenia morală din societate. Mesajul # Fără Penali , fără infractori la conducere, o semnătură care să susțină curățenia în politică, fie ea locală sau națională, sunt gesturi minimale pe care orice om de bun simț ar trebui sa le susțină. Dacă nu ai o fundație bună , se dărâmă casa! Și aici vorbim de Educație, de Cultură, de Justitie, de respectarea drepturilor civile într-o țară care mai are drum de parcurs pentru a-si consolida democrația. USR susține aceste valori și le-a adus în atenția opiniei publice! Mai apoi, profesioniștii vor fi cei care vor lua locul incompetenților!”, explică Iurișniți.

Reamintim că :

Liderii partidelor din opoziție din judetul Bistrița-Năsăud: deputații Robert Sighiartau (PNL) și Ionut Simionca (PMP), Ioan Turc, Diana Morar, Ovidiu Florean (PNL), Teodor Mârza (PER), Cristian Roth-Gross (FDGR), Lorand Toth și Călin Stan (USR) au semnat și susțin inițiativa cetățenească # Fără penali în funcții publice .

 

 

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului alegator

Mai intai faceti ordine in justitie, lamuriti dosarele magistratilor de la DNA care posibil au dat solutii sub presiune...si nu in ultimul rand scoateti justitia de sub influenta nefasta a #hastagistilor...! Mai invatati sa respectati Constitutia si democratia, ati mers pana acolo incat ati solicitat desfintarea Curtii Constitutionale....! Vreti sa cuceriti puterea prin forta si manipulare...!

imaginea utilizatorului Vizitator

Exact doamna draga, " fara penali ... condamnati definitiv " , bine ati zis .
Nu confundati cetatenii "agatzati politic" de catre procurorii statului paralel , prin denuntzuri calomnioase si mincinoase ( care au fost dezincriminate exact ptr a facilita acest lucru fara sa raspunda nimeni in fata legii daca cercetatii vor fi achitati ulterior de catre Instantele de judecata ) cu cei care Dvs-i vedeti deja "impuscati ori spanzurati " ! .
" Condamnat definitiv - NU este = cu CERCETAT PENAL " !
CUM VETI SPALA OBRAZUL CELOR PE CARE-I TERFELITI FEL SI CHIP, DUPA CE ACESTIA AU FOST ACHITATI DE INSTANTELE DE JUDECATA, ORI AU CASTIGAT PROCESELE CU ROMANIA ( abuziva ) LA CURTEA INTERNATIONALA a drepturilor omului DE LA HAGA ?
Vreti sa candidati de europarlamentar, dar se pare ca sunteti chiar "paralela " cu aceste drepturi nationale si internationale .
Eu as face cum face si Erdogan in Turcia si as interzice orice actiune de protesc politic, dupa ce s-au incheiat oficial alegerile si v-as trage niste "bote " de dr.acu v-ar lua pe toti acesti " tulbura lume " , care va arogati niste drepturi de reprezentare pe carenu vi le-a dat nimeni .
A nu se confunda protestele de tip social cu cele politice prin care voi minoritarii politici, vreti anual cate o "alegere anticipata " si vreti " la ciolan " cu orice pretz, desi lumea nu v-a ales si nici nu v-a mandatat sa ne reprezentati si urlati ca bezmeticii prin marile orase, dupa sperantze desarte, ba-i mai incitati la " razvratire " si pe cei din diaspora impotriva noastra al celor care traim , muncim , platim dari, impozite si taxe, platim amenzi si suportam toate privatiunile AICI... ACASA si nu imbuibati prin strainatati !
No... muc.les, stimata doamna " # hastag ! "

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close