Din 2012, PSD guvernează voios, dar nu știm pentru cine, domnule primar. Pentru Bistrița, sigur NU!

-A A +A

Din 2012, PSD guvernează voios, dar nu știm pentru cine, domnule primar. Pentru Bistrița, sigur NU
Președintele PNL Bistrița, consilierul municipal Sorin Hangan, a sărit marţi la beregata primarului Crețu, pe care îl critică ”la sânge”. Șeful liberalilor bistrițeni spune că în ultimii trei ani ai celui de-al treilea mandat, primarul PSD al Bistriței nu a făcut nimic, sau aproape nimic, întrebându-l dacă mai vrea să facă ceva?

Sorin Hangan: ”Mai facem ceva, domnule primar? De când ați fost reales primar, au trecut trei rânduri de artificii de Nunta Zamfirei. Nu știu ce sărbătorim concret, dar mă rog. Totuși mă întreb când lucrăm ceva în orașul nostru. În fiecare an, ne spuneți ce buget mare are orașul. Cred că orice bistrițean își pune întrebarea firească: Ce a făcut domnul primar cu cei aproape 150 milioane euro, în ultimii trei ani? Ce a ctitorit? Avem autobuze noi, ca la Oradea sau Cluj-Napoca? Am modernizat marile bulevarde, Decebal, A. Mureșanu? Am modernizat iluminatul public? Am îngropat cablurile care atârnă prin tot orașul? Parcul Industrial e ocupat de investitori? Pistele de biciclete sunt gata? Piața Decebal e modernizată?
Îmi amintesc că toate nu se puteau face fiindcă nu erați de aceeași culoare cu guvernul. Din 2012, PSD guvernează voios, dar nu știm pentru cine, domnule primar. Pentru Bistrița, sigur NU. De câte cincinale aveți nevoie să reparați orașul? Fiindcă în Bistrița se fac doar reparații, nu lucruri noi și bune
”.

 

 

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

Domnule Hangan, da... cine v-a dat vre-un mandat sa credeti ca " Bistrita " insemnati Dvs si acolitii pe care-i aveti ? Pana una alta, " PSD guverneaza voios " ... pentru cei care i-au ales... spre disperarea Dvs , astazi sunt la butoane si nu sunt premise ca vor fi schimbati la viitoarele alegeri .
Au si ei " arogantza " lor specifica celui care " taie pita calda "... precum ati avut-o si Dvs cand erati la " cuptor " ... dar sunt mult mai buni decat dvs cei cu idei de dreapta capitalista , care efectiv ati trecut in " societatea sclavagista " cu ideile si comportamentul Dvs .

imaginea utilizatorului Vizitator

Stimate domn, primar guverneaza in numele marii majoritati care l-au ales si in nici un caz pe dumneata si grupul dumitale de Gica Contra ! Majoritatea este cea care " comanda " si minoritatea trebuie sa se integreze si supuna, ca asa cer normele de civilizatie si buna cuviintza privind comunitatile umane .

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close