(FOTO) Impact frontal la Salva: Un șofer a adormit la volan și a ajuns, împreună cu un coleg de muncă, la spital

-A A +A

(FOTO) Impact frontal la Salva - Un șofer a adormit la volan și a ajuns, împreună cu cu un coleg de muncă, la spital
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  Un accident rutier a avut loc marţi dimineață, în jurul orei 7.15, pe Drumul Național D, în comuna Salva, aproape de trecerea de nivel cu calea ferată din localitate.

  După ce a ieșit din tura de noapte făcută la CFR Dej, un conducător auto din Ilva Mică, Mihăilă M. (30 de ani), a adormit la volanul unui Renault, a ajuns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, ce transporta muncitori pentru reabilitarea drumului din Nușeni. Aceasta era condusă regulamentar de un șofer din Rebrișoara.

  În urma impactului, șoferul din Ilva Mică, alături de un coleg de muncă (Nicolae M.,de 42 de ani, tot din Ilva Mică), pasager în dreapta, au fost transportați de două echipaje medicale la Camera de Primire Urgențe a Spitalului ”Dr. George Trifon” din Năsăud. Din fericire, rănile nu sunt grave. În cauză se va deschide un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut întregul eveniment rutier. Niciunul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close