Un bărbat şi-a pus capăt zilelor, la Telciu

-A A +A

Un bărbat şi-a pus capăt zilelor, la Telciu
O sinucidere a şocat comunitatea din Telciu, joi dimineaţă. Este vorba despre un agricultor, Vasile Doce, de 49 de ani, care a fost găsit de fiul său, în vârstă de 12 ani, lângă o pădure din zona Buscatu, din Telcişor, cu gătul tăiat. Omul era căsătorit şi, pe lângă băiatul minor, mai avea două fete, aşezate la casa lor. Consătenii lui sunt şocaţi şi nu pot decât să presupună ce motive ar fi avut acesta pentru a-şi pune capăt zilelor. Primarul din Telciu, Sever Mureşan, spune că bărbatul era tot timpul optimist, cu zâmbetul pe buze. Gestul lui Vasile Doce este şi mai greu de explicat în condiţiile în care, deşi a lăsat un bilet de adio când a plecat de acasă, miercuri seară, nu a dat un motiv clar prin care să-şi justifice fapta, spunând doar că vrea să-şi încheie socotelile cu viaţa. La faţa locului, poliţiştii şi criminaliştii încearcă să elucideze circumstanţele sinuciderii.

 

Aprecierea dvs: - Media: 4.5 steluţe (2 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close