|

Accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regulilor de circulație

-A A +A

Accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regulilor de circulație
La data de 6 august a.c., un bărbat de 33 ani, din județul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15A, având direcția de mers spre Reghin, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul acestuia, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un tânăr de 22 ani, din județul Mureș. Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea ușoară a șoferului de 33 ani și a unei femei, de 28 ani, pasageră în autoturism. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
***
La data de 6 august a.c., un bărbat de 35 ani, din Mureșenii Bîrgăului, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, prin Viișoara, cu direcția de mers spre Crainimăt, a efectuat un viraj la dreapta fără să se asigure corespunzător, intrând în coliziune cu un moped, care circula regulamentar, condus de un bărbat de 62 ani, din Teaca. Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea mopedistului, care a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
***
La aceeași dată, 6 august a.c., un bărbat de 66 ani, din Josenii Bârgăului, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pe fondul neacordării de prioritate la ieșirea din parcarea unui supermarket de pe raza municipiului Bistrița, a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula regulamentar. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unei femei, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 66 ani. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close