Ioan Turc și Vasile Silași le-au declarat război celor din PSD

-A A +A

Ioan Turc și Vasile Silași au declarat război celor din PSD
Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, dar și secretarul general al acestei formațiuni politice, Vasile Silași, au ieșit marţi cu mai multe declarații publice care au vizat atât recent încheiatul Consiliu Național, dat și ultimele evoluții de pe scena politică.

Potrivit celor spuse de Ioan Turc, actual criză este consecință a faptului că toți pesediștii sunt preocupați de salvarea lui Liviu Dragnea din ”ghearele Justiției”, acest lucru făcându-se cu ”complicitatea tuturor liderilor PSD, inclusiv a baronilor locali. Nu e mai puțin vinovat Dragnea, decât Radu Moldovan, pentru că fără Radu Moldovan și alții ca el, Dragnea nu ar exista. Să nu ne mai mire faptul că 80% dintre români spun că țara merge într-o direcție greșită”, susține Turc.

El a mai apreciat faptul că toți cei care nu mai doresc PSD la guvernare, să vină alături de PNL pentru a putea aduce schimbarea în bine pentru această țară.

Vasile Silași, secretar general PNL BN

În ceea ce îl privește pe Vasile Silași, acesta a apreciat că întreaga campanie anti-PSD și lozincile obscene care o însoțesc nu sunt decât o consecință a discursului agresiv folosit de liderii social-democrați în spațiul public. Silași a precizat că, totuși, mesajele obscene nu folosesc nimănui și că nu așa se rezolvă adevăratele probleme ale societății românești: ”Legat de mesajele obscene care își fac apariția tot mai des pe ziduri, pe plăcuțe de înmatriculare și în alte locuri și care vin ca o repercusiune a discursului agresiv promovat de liderii PSD, consider că nu trebuie să apelăm la asemenea forme de protest. Vedem în societatea românească o escaladare a limbajului, devenit chiar obscen în ultima perioadă. Nu sunt de acord cu promovarea acestor mesaje, chiar dacă ele fac parte dintr-un protest al societății față de guvernarea PSD, față de aroganța PSD, de tot ceea ce se întâmplă în România la ora actuală”, spune Silași.

 

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

" La baioneta , ... cu cutzatul ... cu parul ... cu bota ... sau totporul "... sau (?) troznind din calcaie si ridicand mana dreapta cu pumbul inchis, precum liderul national al PNL-ului cand a fost uns pe functia de presedinte si cand numai ca n-a strigat " Heill... ! " ( stiti Dvs ... ) ????
Domnu Nelutzu... , poate 80% dintre membrii partidelor din opozitie , nu va raportati la toata populatia din Romania va rugam frumos, ca cei care nu sunt din opozitie, nu v-au dat absolut nici un mandat sa-i reprezentati cum peste tot va bateti cu pumnii in piapt si " trozniti din calcaie ... " .
Este bine ca aveti o parere foarte buna si frumoasa despre Dvs, dar va rog nu includeti pe toata lumea ca nu prea-i asa... !

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close