Ionuț Nistor este manager ”plin” la Casa de Cultură din Năsăud

-A A +A

Ionuț Nistor este manager ”plin” la Casa de Cultură din Năsăud
De marți, Casa de Cultură ”Liviu Rebreanu” din Năsăud are manager numit prin concurs, după ce instituţia a fost condusă în ultimele patru luni prin interimat. Noul manager cu acte în regulă este Ionuț Nistor, care a asigurat, de altfel, şi interimatul la instituția de cultură năsăudeană. El a câștigat concursul aferent organizat luna trecută, în competiție cu alți doi candidați.

Năsăudean din tată-n fiu, Ionuț Nistor are 28 de ani și este absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, specialitatea Știința și Ingineria Mediului, cu master făcut la Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, pe „Managementul securităţii în societatea contemporană”. Este recunoscut pe plan local, și nu numai, ca un mare iubitor al poeziilor lui Adrian Păunescu, pe care le recită la diferite evenimente culturale și artistice.

 

 

Aprecierea dvs: - Media: 3 steluţe (2 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close