(FOTO) Accident rutier, la Parva, cu 5 victime din care două în stare foarte gravă (ACTUALIZARE: Șoferița a decedat)

-A A +A

(FOTO) Accident rutier, la Parva, cu 5 victime din care două în stare foarte gravă
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  Miercuri dimineatã, în jurul orei 5.30, o mașină s-a răsturnat, pe DJ 172B, la ieșirea din localitatea Parva spre Rebrișoara Grecului, accident rutier din care au rezultat cinci victime. Primele concluzii arată că la volanul autoturismului se afla o femeie domiciliată în Rebrișoara, Floarea I. (36 de ani), care nu a adaptat corespunzãtor viteza într-o curbă la dreapta. Aceasta, alături de trei dintre copii săi, respectiv: Beniamin (13 ani), Dumitru (17) și Daniel (18), venise să ia un tânăr din Parva, pe Maxim R. (18 ani), pentru a-l transporta la un autobuz cu direcția Spania. După răsturnarea mașinii, toți cei cinci au rămas încarcerați, însă trei au reușit să iasă afară după ce au spart parbrizul. Pentru conducătoarea auto și băiatul de 13 ani, inconștienți, a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoși din autoturism. Imediat au început manevrele de resuscitare, care au dat rezultate după o jumătate de oră, însă după câteva minute, ea a intrat din nou în stop cardiorespirator. Pentru băiatul de 13 ani a fost solicitat elicopterul SMURD. Tragedia este cu atât mai mare cu cât femeia are acasă 9 copii și abia născuse de două săptămâni. După cum ne-a declarat tânărul din Parva, Maxim R., el și Daniel. B. doreau să ajungă la muncă în Spania. Polițiștii au deschis o anchetă.

  ACTUALIZARE: Din nefericire, în ciuda eforturilor echipajelor medicale femeia a fost declarată decedată, după mai bine de o oră de resuscitare.

   

   

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului paul

  Cei din fata purtau centuri de siguranta?

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close