(FOTO) Tragedie totală pentru familia Ilovan din Rebrișoara: după mamă a decedat și fiul de 13 ani !

-A A +A

(FOTO) Tragedie completă pentru familia Ilovan din Rebrișoara: după mamă a decedat și fiul de 13 ani !
foto 1
foto 2
foto: Mesagerul de BN
  Lumea este șocată peste măsură de necazul peste margini abătut peste familia Ilovan din Rebrișoara, după accidentul rutier de miercuri dimineața, când o mamă a 9 copii (femeie care pe 14 septembrie ar fi împlinit 37 de ani - foto 2), dintre care unui abia născut de două săptămâni, a plecat la ceruri în condiții tragice. La câteva ore distanță, durerea a fost amplificată de vestea că și Beniamin (foto 1), băiatul de 13 ani, și-a urmat mama pe drumul de întoarcere. Copilul a decedat miercuri seara, la o clinică din Târgu Mureș, acolo unde a fost transferat cu elicopterul SMURD chiar din apropierea locului accidentului. Corpurile neînsuflețite urmează a fi depuse, de joi seara, la Biserica Penticostală din Rebrișoara pentru priveghere, slujba de înmormântare urmând a avea loc sâmbătă.

  Reamintim că accidentul rutier cu pricina s-a petrecut miercuri dimineața, în jurul orei 5.30, pe DJ 172 B, la ieșirea din Parva, când șoferița, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe marginea drumului. Femeia se grăbea să-și ducă un copil, pe Daniel (18 ani), alături de un prieten din Parva - Maxim (18 ani), la autocarul ce trebuia să-i ducă în Spania, la cules de struguri. În mașină se mai afla un al treilea fiu al șoferiței, Dumitru (17 ani), ce împreună cu Daniel și Maxim, au scăpat teferi din teribilul accident. Dumnezeu să-i odihnească în pace !

   

   

  Aprecierea dvs: - Media: 3.7 steluţe (6 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Q

  Din ce zice lumea eu am înțeles că băiatul victimei a avut accident cu câteva ore înainte și femeia se grăbea să-l ia. Și băiatul a zis că să-l lase pe el la volan că merge mai tare. Cei care au venit la locul accidentului au zis că au gasit-o pe femeie in spatele mașini la ușă dreapta nu în fața. Oricum condoleanțe.

  imaginea utilizatorului Nasaudean

  Eram sigur ca asa s-a intamplat ... !

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close