Doina Pană, femeilor din PSD: Cu cât enervarea #rezist creşte, să înţelegeţi ca noi mergem bine

-A A +A

Doina Pană, femeilor din PSD: Cu cât enervarea #rezist creşte, să înţelegeţi ca noi mergem bine
Deputatul PSD Doina Pană le-a spus sâmbătă, la Mamaia, femeilor social-democrate prezente la Şcoala de Vară a organizaţiei de partid, că trebuie să apere Guvernul şi să înţeleagă că atunci când„enervarea #rezist creşte mai tare”, acesta este semnalul că partidului de fapt îi „merge bine”.

Indiferent ce se vehiculează, pentru că este foarte multă minciună, din păcate este enorm de multă ură propagată sistematic, continuu, la nivelul României, noi trebuie să fim cu fruntea sus, trebuie să ne apărăm Guvernul, pentru că cifrele o spun clar, ele indică faptul că a fost gândit foarte bine programul de guvernare şi se întâmplă. Avem un Guvern foarte performant, indiferent ce se propagă în fiecare zi de cei care nu vor binele României, nu vor stabilitatea României, nu vor ca noi să prindem Centenarul în formula care suntem. Cu cât enervarea #rezist creşte mai tare, asta să vă facă să înţelegeţi că, de fapt, noi mergem bine. Asta este semnalul”, a declarat, sâmbătă, la Mamaia, deputatul PSD Doina Pană, la Şcoala de Vară a femeilor social-democrate.

La eveniment participă, printre altele, premierul Viorica Dăncilă, preşedintele organizaţiei de femei PSD, Rovana Plumb, ministrul pentru Diaspora, Natalia Intotero, ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran şi vicepremierul Ana Birchall.

 

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului Nasaudean

Oooo doamna Dina, da numa ce "matze rasucite" au astia din grasca " hastag, vuvuzeaua, bordura, urlaul, bischetul, sau recept-gazul ... si tot felul de barbosi si flocosi cu nadragii rupti in c*r peste tot ... care ar vrea ei sa va fure "ciolanul " cu rice pretz ... !

imaginea utilizatorului Vizitator

Ca de obicei, Pana nu stie ce vorbesre... Uneori am impresia ca traieste intr-o lume paralela. Oare cum reusesc astia de la PSD sa spele creierele unor oameni care, totusi, au facut o facultate candva ?

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close