50 de protestatari l-au aşteptat în această seară pe prefectul Ovidiu Frenţ în faţa Palatului Administrativ

-A A +A

50 de protestatari l-au aşteptat în această seară pe prefectul Ovidiu Frenţ în faţa Palatului Administrativ
  Un număr de 50 de protestatari s-au strâns, în această seară, în faţa Palatului Administrativ, exact la 30 de zile de la protestele din Piaţa Victoriei. Aşa cum se ştie, manifestanţii au anunţat pe pagina de socializare a unuia dintre organizatori, profesorul Florin Bojor, că îl aşteaptă în mijlocul lor pe prefectul Ovidiu Frenţ, în calitatea sa de participant la Revoluţia din Decembrie 1989. Aşa cum era de aşteptat, prefectul Frenţ a declinat invitaţia, transmiţând următoarele:

  „Ca urmare a apariției în presă și în mediul online a cererii de dialog cu Prefectul județului Bistrița-Năsăud la Protestul din 10 septembrie 2018, a reprezentanților societății civile Adrian-Dorin Panti, Florin Ioan Bojor, Tiberius Cămăraș și Vasile Man, dorim să vă informăm că s-a răspuns prin e-mail, încă de vineri, 7 septembrie, cât și telefonic, că dl. prefect Ovidiu Victor Frenț este deschis dialogului și îi invită luni, 10 septembrie, în intervalul 12:00-15:00, la biroul acestuia, de la Palatul Administrativ”

   

  Votează acum!

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Cititor

  Bine era daca va trageau jandarmii niste bote pe " spcinare " de sa va mearga fulgii, ca nu aveati autorizatie de participare la asa ceva si nu intelegem de ce nu-si fac datoria jandarmii sa va pedepseasca cu amenda pe absolut toti si acestui Bojor, de ce nu i se face dosar penal pentru instigare la dezordine publica ?!

  imaginea utilizatorului ecologistul

  Tov cititor du-te pune-ti dintii !Nu murii de grija autorizatiei.

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close