|

Cadavrul unui bărbat dispărut din luna mai, găsit într-o pădure de lângă Cormaia

-A A +A

Cadavrul unui bărbat dipărut din luna mai, găsit într-o pădure de lângă Cormaia
  La data de 11 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că, într-o pădure din apropierea localității Cormaia, au fost descoperite un craniu uman, mai multe fragmente osoase şi obiecte de îmbrăcăminte. Din verificările efectuate la fața locului de către polițiștii de la investigații criminale, împreună cu polițiști din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi, a rezultat faptul că persoana în cauză s-ar fi spânzurat. De asemenea, aceștia au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, de 89 de ani, din Cormaia, care era dispărut de la domiciliu din data de 13 mai a.c. În urma examinării craniului şi a fragmentelor osoase de către criminaliști, împreună cu specialiști din cadrul Serviciului de Medicină Legală, nu au fost descoperite urme de violenţă. Acestea au fost ridicate în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În continuare, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close