|

Polițiștii de la TF vin în sprijinul participanților la traficul rutier de pe DN 17. Află de ce se întâmplă acest lucru!

-A A +A

Polițiștii de la TF vin în sprijinul participanților la traficul rutier de pe DN 17. Află de ce se întâmplă acest lucru?
O iniţiativă lăudabilă a poliţiei a făcut ca în perioada în care pe DJ 17 valorile traficului sunt ridicate, respectiv în zilele de weekend din cursul lunilor septembrie-august, lucrătorii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj să fie prezenţi în orele de vârf în zonele de acţiune a indicatoarelor de oprire la trecerea la nivel cu calea ferată, evitându-se astfel formarea unor coloane mari de maşini. Timpii de aşteptare au fost reduşi considerabil, preîntâmpinând astfel evenimentele negative în trafic. De menţionat că pe respectivul tronson de drum traficul este îngreunat de maşinile de mare tonaj care execută transporturi de materiale şi lucrări în zonele Bistriţa Bârgăului şi Colibiţa.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

imaginea utilizatorului Cititor

Puneti domnilor indicatorul " Atentie trecere la nivel cale ferata" ( triunghi cu vf in sus si pe find alb desenata o locomotiva ) si luati jos indicatorul "STOP" si "Crucea Sfantului Andrei " ( la care musai sa opreasca toata lumea si sa se asigure ) ... si nu mai trebuie nimeni sa opreasca la calea ferata, ci efectiv doar sa reduca viteza si sa-si continue drumul.
Pana vor reusi cei de la CFR sa puna cate un semafor in aceste treceri peste drumurile publice, aceste indicatoare, vor rezolva problema. Este valabil peste tot, acolo unde traficul feroviar este foarte redus , adica mai exact, intre Gara Saratel si Gara Bistrita-Bargaului .
Cred ca trebuie pusi cei de la agricultura sa-i conduca pe cei de la Caile Ferate... ca poate aia se pricep mult mai bine si in loc de Politie Rutiera, sa-i puna pe careva de la o ferma de vaci... eventual... Maaaa... te doare mintea cata indolentza exista in tzara asta !

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close