|

Cercetaţi pentru conducere fără permis

-A A +A

Cercetaţi pentru conducere fără permis
La data de 12 septembrie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au depistat în trafic un bărbat de 61 ani, din Nepos, în timp ce conducea prin localitate un autovehicul care nu avea aplicate plăcuțe de înmatriculare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost înregistrat dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.
***
La data de 12 septembrie a.c., un tânăr de 24 ani, din Prundu Bîrgăului, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo. Atât șoferul, cât și căruțașul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul de 24 ani are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close