|

O minoră şi o femeie de 54 de ani, accidentate în timp ce traversau strada regulamentar

-A A +A

O minoră şi o femeie de 54 de ani, accidentate în timp ce traversau strada regulamentar
La data de 12 septembrie a.c., un bărbat de 65 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, a surprins și accidentat o minoră de 14 ani, din Șirioara, care era angajată în traversarea străzii pe trecere de pietoni. În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea minorei, care a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare. De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Biroului Rutier au înregistrat dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
***
La aceeași dată, 12 septembrie a.c., o femeie de 29 ani, din Sântioana, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrița, a surprins și accidentat o femeie, de 54 ani, care era angajată în traversarea regulamentară a străzii. În urma accidentului rutier, femeia de 54 ani a fost rănită ușor, fiind transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Biroului Rutier au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close