Se lucrează la asfaltarea întregului intravilan din comuna Rodna

-A A +A

Se lucrează la asfaltarea întregului intravilan din comuna Rodna
  În comuna Rodna sunt în curs de finalizare lucrările de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere, pe un tronson ce însumează peste 9 kilometri de drum, operațiune prin care întregul intravilan se va bucura de asfalt. Potrivit primarului Valentin Grapini, investiția este susținută prin Submăsura 7.2 a Programului Național de Dezvoltare Rurală, străzile vizate fiind Valea Mare, Piua și Toaca.
  Totodată, la început de toamnă, pentru a veni în sprijinul gospodarilor în vederea transportului recoltei, ne-am preocupat pentru reabilitarea drumurilor de hotar de la Beneș, Stupini și Prislop, prin profilare și pietruire”, ne-a spus primarul Valentin Grapini.
  Un alt proiect edilitar important derulat de Primăria Rodna în ultimele trei luni a fost cel de combatere a efectelor ieșirii din matcă a cursurilor de apă, în urma precipitațiilor abundente din această vară, investiție susținută din bugetul local și fonduri guvernamentale, prin care au fost executate apărări de mal și ziduri de sprijin pe cursurile de apă
  De asemenea, ne bucurăm că am putut finaliza modernizarea pieței agroalimentare și de desfacere a produselor industriale, alături de construcția noii remize de pompieri și a terenului de sport cu gazon sintetic de la școală”, a conchis primarul Valentin Grapini.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close