Ionuț Simionca: Puciul e ca eșuat. Dragnea rămâne sultan!

-A A +A

Ionuț Simionca: Puciul e ca eșuat. Dragnea rămâne sultan!
Vicepreședintele PMP, deputatul bistrițean Ionuț Simionca a spus în urmă cu puțin timp că Liviu Dragnea va rămâne președintele principalului partid de guvernământ, Partidul Social Democrat.

” Eu cred că Liviu Dragnea rămâne pe postul de Suleiman Magnificul al PSD și pun pariu că ședința CEx va valida un puci eșuat. Din punctul meu de vedere, nu există nicio diferență dintre puciști și cei care îl susține pe Dragnea. Toți pesediștii sunt la fel, pentru că așa-zișii denunțători ai lui Dragnea, nu pot fi cosiderați eroi ai luptei anti corupție. Până acum au tăcut chitic, au preferat să își țină gura și să se supună direcției ordonate de sultanul din Teleorman”, spune Ionuț Simionca.

În opinia deputatului PMP, în ultimele zile, România și românii au asistat la o bătălie între două găști, fiind vorba de o luptă exclusivă pentru ciolan: ” Dragnea știe să joace și, o să vedeți cum, promisiunile făcute azi-noapte, astăzi până la ora CEx-ului, au liniștit apele în partid. Am informații că s-au promis foarte multe funcții, au fost distribuite resurse, un minister la un prieten, altul la un adversar declarat și tot așa. Va fi bine pentru Dragnea”, susține Simionca.

Cu toate acestea, șeful PMP Bistrița-Năsăud explică că salvarea lui Dragnea nu salvează PSD de la disoluție dar nici nu rezolvă problemele cu care se confruntă România din punct de vedere economic sau social. În consecință, crede Simionca, opoziția are nevoie de o strategie în trei pași: ” Trebuie, în regim de urgență, dărîmat Guvernul Dăncilă și înlocuirea lui cu un Executiv responsabil și, care să gestioneze tehnocrat România până în 2020. De asemenea, este obligatorie, trimiterea PSD în opoziție și eliminarea tutiror căilor sau posibilităților prin care pesediștii consumă bani de la bugetul de stat în apărarea propriilor interese”, punctează parlamentarul bistrițean.

Mai mult, liderul PMP Bistrița-Năsăud arată că al treilea pas este cel al revenirii la o lege a alegerilor locale care să permită alegerea primarilor în două tururi de scrutin: ” Este singura șansă reală să putem învinge PSD și la locale și societatea românească să revină la normalitate”.

” În PSD încă nu se schimbă nimic. Dragnea rămâne șef, iar România va pierde în continuare”, a conchis Ionuț Simionca.

 

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

Cineva chiar se astepta ca tov. Dragnea sa pice de pe scaun ???
Uitati-va numai la psd-istii din judet de la noi ce declaratii fac in sustinerea sefului... Asta ca sa nu mai vorbim de cum sunt cheltuiti banii publici si atunci va dati seama de ce vor sa ramana la putere.

imaginea utilizatorului Cititor

Maaaaa.... " SULTAN " ... da nu ... " EUNUC " !

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close