O bătălie importantă a fost câştigată de Dragnea: Liderul PSD a primit un vot de ÎNCREDERE masiv la CExN

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a primit vineri, la şedinţa CExN al partidului vot majoritar de încredere la şefia formaţiuni. Astfel, 55 de voturi au fost pentru susţinerea lui Liviu Dragnea, faţă de 8 împotrivă şi o abţinere

-A A +A

O bătălie importantă a fost câştigată de Dragnea: Liderul PSD a primit un vot de ÎNCREDERE masiv la CExN
 Înaintea votului, liderul PSD, Liviu Dragnea, a luat cuvântul în şedinţa CexN al partidului, după ce a ascultat punctele de vedere ale liderilor social-democraţi, au relatat sursele politice ale MEDIAFAX. Votul a fost dat, după o reuniune de şapte ore, în care au fost asculte multe opinii ale membrilor CEN, apoi Dragnea a luat cuvântul, vorbind, punct cu punct, despre scrisoarea disidenţilor.

Firea prezintă cifre diferite: Au fost 10 voturi să facă un pas lateral, 39 să continue şi o abţinere

Gabriela Firea a declarat vineri, după opt ore de şedinţă a Consiliului Executiv PSD, că s-a supus la vot doar un punct din scrisoarea nemulţumiţilor, iar votul a fost: 10 voturi ca Liviu Dragnea să facă un pas lateral, 39 să continue şi o abţinere.

Conducerea lărgită a PSD a dezbătut, vineri, "Declaraţia privind Starea Partidului Social Democrat".

Documentul propune 19 măsuri, printre care demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al PSD şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, precum şi asigurarea interimatului conducerii partidului de către premierul Viorica Dăncilă până la organizarea unui Congres Extraordinar, în prima parte a anului 2019.

Declaraţia este semnată de un „Comitet de iniţiativă” format din Paul Stănescu, vicepreşedinte al PSD, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării, Gabriela Firea, vicepreşedinte al PSD şi primar general al Capitalei şi Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte al PSD şi vicepreşedinte al Senatului.

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului Cititor

Pai, bine ar fi daca s-ar imparti PSD in ... " x " ... mari " bucati " si anume :
- in PSD Transilvanean,- PSD Moldovean, - PSD Regatzean, - PSD Banatzean ,
- PSD Oltean ... etc.etc.sau alte zone pe care nici nu-ti mai vin in minte...
cred ca ar avea foarte mult de castigat mai ales la alagerile care vor urma, ptr ca oamenii nu voteaza numarul de membrii dintr-o anumita " gasca politica " ci voteaza doar IDEILE POLITICE CARE LE PLAC MAI MULT ca atare si " partidul e-n toate si-n cele ce maine vor rade la Soare ... " cum era pe vremea "mitraliatului Ceau "... astazi nu mai are prea mare valoare cu un singur " Cappo dell tutti cappi " .
Astfel, fracturati pe zone, fiecare fractiune va obtine numarul de vot maxim, al celor care compun aceste formatiuni politice si al simpatizantilor zonali, care adunate per total de la " cappi zonalli " ... vor obtine un vot zdrobitor impotriva " vuvuzelelor, zabrelelor, Facebook-urilor ,hastagurilor, bordurilor si/sau incendiatorilor, sau al ... PNL, PMP sau USR - ilor care urla-n drum in disperarea lor ca nimeni nu-i lasa la " lins "... nici macar " zeama de pe ciolanul uns de fasole " ...
Daca se va merge " per gramadda "... PSD , la urmatoarele alegeri va suferi o infrangere zdrobitoare, tocmai din cauza acestui Dragnea, care " are el multa scoala " ... da nu-i este buna " poza " pe care o "afiseaza " peste tot si mai ales in strainatatzile care vor sa ne desfiintzeze complet .
Deja l-au " prin in sah " ... si orice " mutare va face "... din " Sah la rege " ... nu va scapa, pana ce i se va da MAT , ca atat de tare s-au speriat cei din actuala opozitie de dumnealui , de toti trebuie sa poarte " pampersi " si se scapa in chilotzi de frica si de spaima ... si cred ca bagat "dupa hastag " ( adica dupa zabrele ) vor scapa de cei de la PSD si vor ajunge si ei daca nu la " sosului de pe ciolanul cu fasole " ... macar sa-l miroase de la distantza !
Ei nu vor sa inteleaga ca PSD nu este Dragnea, ca n-a inceput si nici nu se va termina cu dumnealui si ca daca intra dupa " hastag " ... exista suficiente alte resurse de " management general " in locul Domniei Sale care deja a apus ...!

imaginea utilizatorului Cititor

- " Stimata turma "... va rog sa spuneti clar si raspicat, asa-i ca vreti sa va mai "pastoresc " tot eu si in continuare ?
- " BEEEEEEEEEEEEE>>>>> " ... se aude in " cor " !!!!

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close