Piața Decebal se va închide timp de două zile. Bistrițenii sunt așteptați în Heidenfeld pentru a sărbători ”Toamna Bistrițeană”

-A A +A

Piața Decebal se va închide timp de două zile. Bistrițenii sunt așteptați în Heidenfeld pentru a sărbători ”Toamna Bistrițeană”
  Timp de două zile, 29 și 30 septembrie, Complexul de Agrement Heidenfeld, Viișoara, va fi gazda ediției cu numărul 17 a Festivalului ”Toamna Bistrițeană”. Conform programului pus la dispoziție de organizatori, deschiderea evenimentului va alea loc sâmbătă, 29 septembrie, la ora 10.00, la standuri fiind așteptați toți cei care doresc să se aprovizioneze pentru toamnă. De asemenea, tot sâmbătă vor fi premiați și participanții la expoziție, acțiune urmată de un concert susținut de mai multe fanfare.
  Pe parcursul celor două zile în care în Complexul de Agrement Heidenfeld – Viișoara se se desfășoară Festivalul Toamna Bistrițeană, Piața Decedal, Piața En gross de pe str. Tărpiului și cea amenajată în Piața Centrală vor fi închise.

   

   

  Votează acum!

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Cititor

  Pai da... ptr ca altfel, nu merge nimeni la Targul Viisoara .
  Oricum, nu cumpara lumea mare lucrude acolo, ptr ca la noi exista o conceptie de foarte prost gust si anume, atunci cand sunt astfel de targuri, proturile efectiv " eplodeaza "... in SUS si atunci oamenii se duc... se uita... si se intorc acasa cu un gust tare amar !

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close