Horațiu Pașca: ”Va fi un meci extrem de dificil”

-A A +A

Horațiu Pașca: ”Va fi un meci extrem de dificil”
Antrenorul principal al Gloria 2018, Horațiu Pașca, a vorbit astăzi despre partida de duminică, 7 octombrie, cu fetele de la Corona Brașov.

Horațiu Pașca: ” Va fi un meci extrem de dificil. Venim probabil cu stări de spirit diferite: Corona Brașov a înregistrat în etapa trecută o victorie categorică împotriva echipei din Galați iar noi am suferit o înfrângere teoretic neprogramată la Slatina. Sper ca ghinionul ratărilor să se fi terminat acolo.
Va fi un meci cu o formație valoroasă, care are un antrenor cu multă experiență la nivelul Ligii Florilor. Cred că determinarea și ambiția vor fi atuurile noastre în partida de duminică”, spune Pașca.

În ceea ce privește starea de sănătate a unor jucătoare, Horațiu Pașca s-a arătat îngrijorat de Szilvia Szabo, Andreei Tetean și Daniela Rațiu, care nu sunt recuperate și nu s-au antrenat săptămâna aceasta cu echipa.

” Mă îngrijorează starea lor de sănătate Sper ca Szilvia să revină, pe Andreea nu o vom vedea cu siguranță in acest meci iar Daniela este incertă. Sper din tot sufletul ca sala să fie arhiplină iar publicul bistrițean să contribuie la ceea ce așteptăm cu toții - victoria”, a conchis Horatiu Pasca, antrenor principal CS Gloria 2018 Bistrița - Năsăud

 

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close